Bačka stala uz Radnički i Čuku: Ne želimo da nam iko unapred oduzima nadu u pobedu Davida protiv Golijata! (FOTO)
Foto: Fonet

novo saopštenje

Bačka stala uz Radnički i Čuku: Ne želimo da nam iko unapred oduzima nadu u pobedu Davida protiv Golijata! (FOTO)

Posle Radničkog i Čukaričkog, stiglo saopštenje i od Bačke

Objavljeno: 20:58h

Fudbaleri Partizana i Zemuna su odigrali 1:1 u 24. kolu Superlige Srbije, posle čega je iz Humske stiglo saopštenje, smatrajući da su crno-beli oštećeni na tom duelu.

Potom su se javili i Radnički, Čukarički i Bačka, koji su pozvali Crvenu zvezdu i Partizan da se fokusiraju na teren i da ne vrše pritisak nad ostalim klubovima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Zemunci su juče osvojili bod u Humskoj odigravši nerešeno sa Partizanom 1:1 gde je Uprava crno-belih odmah posle meča izdala saopštenje za javnost. To saopštenje uprave crno-belih kao da je bio signal da se danas oglasi Uprava kluba iz Gornje Varoši gde u svom saopštenju direktno prozivaju „VEČITE RIVALE“ ističući da se fudbal u Srbiji ne igra samo zbog njih i da obilato koriste sve privilegije kako FSS tako i države i da se svima u Srbiji smučilo od kukanja i izdavanja saopštenja posle svakog odigranog kola, te da upravo „Večiti rivali“ srozavaju i uništavaju srpski fudbal, te pozivaju sve „male“ klubove da ih podrže i uključe se u borbu protiv uništavanja fudbala raznim saočštenjima i prepucavanjima od strane Crvene Zvezde i Partizana. OFK BAČKA je među prvima podržala Zemunce i izdala saopšenje za javnost. – Uprava OFK Bačke u potpunosti podržava saopštenje FK Zemuna jer se jednom mora prestati sa ratom saopštenjima koje „više oštećen“ od velikana, jer se fudbal igra na zelenim terenima a ne po kancelarijama naših najvećih klubova uz svo uvažavanje postignutih rezultata kako u domaćem, tako i u međunarodnom takmičenju. – Neka bude kao nekada kada su najveći pobeđivali i gubili kroz igru a ne kroz saopštenja i medije. Mi, uslovno „manji klubovi“ ne želimo da nam niko unapred, ali ni posle utakmice oduzima nadu u pobedu Davida protiv Golijata, a još manje da nam spočitava kroz saopštenja da su iz njihove percepcije „oštećeni“ - navodi se u saopštenju Bačke.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs / FK Bačka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.