NIŠLIJE ZADALE UDARAC VEČITIMA: Nedopustivo je da se pojedini klubovi ponašaju kao da su u ROBOVLASNIČKOM DRUŠTVU! (VIDEO)
Foto: Beta

nastavlja se...

NIŠLIJE ZADALE UDARAC VEČITIMA: Nedopustivo je da se pojedini klubovi ponašaju kao da su u ROBOVLASNIČKOM DRUŠTVU! (VIDEO)

Partizan i Zemun su igrali nerešeno 1:1, a crno-beli su odmah posle meča reagovali saopštenjem nezadovoljnim suđenjem

Objavljeno:

Fudbalski klub Radnički saopštio je da nijedan klub u Superligi Srbije ne sme da ima bilo kakvu prednost, kao i da Partizan i Crvena zvezda vrše pritisak na sve nadležne fudbalske organe.

- Fer igra mora biti prioritet svih, tako da je nedopustivo da se pojedini klubovi ponašaju kao da su u robovlasničkom društvu. Tako da medijski 'išibaju' svakog ko svojim radom i trudom ugrozi nešto što smatraju svojim vlasništvom, na primer pobedu koju su oni unapred proglasili svojom", navodi se u saopštenju Radničkog.

- Nedopustiv je pritisak dva najveća srpska kluba na sve fudbalske instance, kako bi svi igrali onako kako oni sviraju - dodaje se u saopštenju.

Partizan i Zemun su juče igrali nerešeno 1:1, a crno-beli su odmah posle meča reagovali saopštenjem nezadovoljnim suđenjem.

Fudbalski klub Radnički složio se sa saopštenjem Zemuna, koji je ranije danas objavio da je vreme da se prekine sa pritiscima, obmanama i saopštenjima u režiji dva najveća srpska tima.

- Čar fudbala, pa i sporta generalno, jeste neizvesnost a svojim ponašanjem dva najveća srpska kluba uništavaju tu lepotu. Po pitanju finansijske pomoći koju dobijaju neuporedivi su sa drugima, ali kada se izađe na teren to nema presudni uticaj i ne definiše unapred pobednika. Da je tako onda ne bi ni postojala Superliga, već bi oni odmah na početku mogli da međusobno podele pehare - piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.