ČUKARIČKI PODRŽAO ZEMUN: Večiti, pustite i nas ostale da postojimo! (VIDEO)
Foto: Beta

NOVI RAT SAOPŠTENJIMA

ČUKARIČKI PODRŽAO ZEMUN: Večiti, pustite i nas ostale da postojimo! (VIDEO)

Neće valjda sada svi da počnu da pišu saopštenja?!?!?!

Objavljeno:

Saopštenja koja pišu Crvena zvezda i Partizan posle sudijskih grešaka ili kad procene da su oštećeni naišla su na žestoku osudu drugih klubova. Dan pošto je Partizan objavio saopštenje posle remija sa Zemunom (1:1), smatrajući da je sudija Dejan Santrač dosuđivanjem penala sa Zemunce oštetio crno-bele, oglasio se Zemun, poručujući da je "svima dosta saopštenja 'večitih'".

Uz Zemun je odmah stao FK Čukarički. - U potpunosti se slažemo sa saopštenjem koje je izdao Fudbalski klub Zemun i dodajemo da je vreme da večiti puste i ostale da 'postoje'. Fudbalski klub Čukarički je, takođe, često znao da bude oštećen u pojedinim utakmicama, pogotovo protiv Zvezde i Partizana, ali nikada nismo jedva čekali kraj neke utakmice kako bi se obratili javnosti. I ne samo mi, nego i većina klubova iz Superlige Srbije. Ćutimo, marljivo radimo, gledamo samo u svoje dvorište i svi zajedno pokušavamo da doprinesemo boljitku u srpskom fudbalu. Teško ćemo to uraditi ako naša dva najpopularnija kluba nastave ovako da se ponašaju - saopštio je klub sa Banovog brda.

"Brđani" su pozvali "večite" da "spuste loptu" i da doprinesu boljitku srpskog fudbala ako se okrenu "samo radnjama na terenu", na izvan njega.

- I nemojte posle da se pitate zašto publika u Superligi ne dolazi na stadione. Verujte nam, upravo zbog tih izjava ljudi i beže sa tribina - saopštio je Čukarički.

BONUS VIDEO: Maik Cirbes pred meč Srbije i Nemačke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.