TO SE ČEKALO! STIGLO PISMO UEFA NA MARAKANU! (FOTO)
Delije ne mogu da dočekaju konačnu odluku, Foto: Dado Đilas

U LJUTICE BOGDANA NE DIŠU!

TO SE ČEKALO! STIGLO PISMO UEFA NA MARAKANU! (FOTO)

Kakva nesvakidašnja situacija na našem najvećem stadionu

Objavljeno: 18:55h

Dok su fudbaleri Crvene zvezde na pripremama na Kirpu, uprava se trudi iz petnih žila da im obezbedi pun stadion na meču sa CSKA.

Crveno-beli će dočekati 13. februara ruskog velikana u prvom meču nokaut faze Lige Evrope, ali se UEFA isprečila ispred punih tribina našeg najvećeg stadiona.

Evropska Kuća fudbala je kaznila viceprvaka Srbije, suspendujući mu stadion u najbitnijih 90 minuta u poslednjih 20 i kusur godina, međutim...

Pismo iz UEFA je stiglo na Marakanu!

Dicsiplinska komisija UEFA je kaznila Zvezdu jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama i novčanom kaznom u iznosu od 50.000 evra.

Zvezda je dobila obrazloženje kazne i tri dana da se izjasni da li će se žaliti, prenosi "Mondo".

Posle žalbe, koja će, logično, biti poslata na adresu te organizacije (a rok je pet dana), dolazi do saslušanja koje će se održati prvog dana februara.

Delije na meču Superlige protiv Mladosti iz Lučana
Delije na meču Superlige protiv Mladosti iz Lučanafoto: Saša Pavlić Koky

Pravni tim će imati jednu šansu da ubedi ljude iz UEFA da promene odluku, jer ne samo što je polovina stadiona već rasprodata, već je prava greota da se spektakl između Zvezde i CSKA odigra pred praznim tribinama, što je i bila prva reakcija i komentar na suspenziju iz tabora crveno-belih.

Iz Ljutice Bogdana se nadaju da će se dogoditi sličan scenario kao sa Hajdukom iz Splita, koji je nakon suspenzije stadiona zbog "Ubij Srbina", ipak zbog rasprodatog stadiona dobio dozvolu da navijači prisustvuju meču.

Sad se znaju konačni datumi, ostalo je na pravnom timu Zvezde i raspoloženju čelnika UEFA-e. Sve je na "staklenim nogama"...

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins posle meča Crvena zvezda - Himki

(Espreso.co.rs / Izvor: Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.