PO ZIMI, KIŠI, SUNCU: Neverovatne scene su se dogodile na treningu fudbalera Zvezde na Kipru! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

Tri godišnja doba za 2 sata

PO ZIMI, KIŠI, SUNCU: Neverovatne scene su se dogodile na treningu fudbalera Zvezde na Kipru! (FOTO) (VIDEO)

U hotelu u kome su smešteni igrači borave i mnogi britanski turisti. Oni koriste priliku da se fotografišu i popričaju sa prvotimcima tima sa Marakane.

Objavljeno: 13:06h

Tri godišnja doba smenila su se tokom današnjeg dvočasovnog treninga fudbalera Crvena zvezde. Kada su igrači izašli na teren dočekalo ih je sunčano i toplo vreme, temperatura vazduha iznosila je 15 stepeni.

Izabranici Vladana Milojevića još nisu završili prvi krug trčanja kako bi se zagrejali, a nebo je poprimilo sivu boju i počela je provala oblaka. Nebo se razvedrilo, oblaci su se raščistili, a izuzetno jaki sunčevi zraci obasjali su teren. Ekipe su se podelile u tri grupe i zaigrali popularno „prelivanje”.

Posebno upečatljiv detalj u igri na dva gola je pogodak koji je najbolji strelac u svim takmičenjima Ričmond Boaći postigao sa polovine terena.

U poslednjem delu treninga naši fudbaleri promenili su svoj grupe. Ovog puta podeljeni u četiri ekipe, uz džoker igrače pored terena, odigrali su tri kratke utakmice na pola terena.

Bilo je dosta golova, a najatraktivniji pogodak postigao je Gelor Kanga kada je sa sredine terena jakim udarcem pogodio dalji ugao gola. Zanimljivo je i to da je novo pojačanje Stefan Hajdin postigao dva gola. Dva puta se u listu strelaca upisao i Milan Pavkov, a po jednom su bili precizni i Milijaš, Jovičić, Račić, Joveljić i Nikolić.

Nakon napornog ritma od dva treninga na dan, danas su izabranici Vladana Milojevića prvi put dobili slobodno popodne.

U hotelu u kome su smešteni igrači borave i mnogi britanski turisti. Oni koriste priliku da se fotografišu i popričaju sa prvotimcima tima sa Marakane. Među njima, naravno, ima i navijača londonskog Arsenala tako da često pričaju i o nedavnom susretu dve ekipe, a mogu se čuti pohvale na račun igre našeg tima.

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle poraza Crvene zvezde od Himkija

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.