Frizura kao David Luiz, ali sve ostalo kao Nemanja Vidić! Previše je sličnosti između njega i bivšeg kapitena Zvezde da bi bila slučajnost! (VIDEO)
Strahinja Eraković je najmlađi prvotimac Crvene zvezde na pripremama, Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdino blago

Frizura kao David Luiz, ali sve ostalo kao Nemanja Vidić! Previše je sličnosti između njega i bivšeg kapitena Zvezde da bi bila slučajnost! (VIDEO)

Stručnjaci se slažu da u mnogo čemu podseća na "Stenu" iz Užica

Objavljeno:

Najmlađi prvotimac Crvene zvezde na pripremama je talentovani Strahinja Eraković koji je rođen 2001. godine.

Momku za koga se stručnjaci slažu da ga čeka lepa budućnost na poziciji štopera su ovo prve pripreme sa prvim timom, i to mu je nagrada za odlične partije koje je pružao u mlađim kategorijama prethodne jeseni.

- Mnogo je teže čuvati napadače ovde nego u omladinskom pogonu, ali snalazim se nekako. Prvi put sam na pripremame sa prvim timom, velika mi je čast i privilegija što sam sa ovakvim igračima, što delim vreme sa njima. Jako je lepo učiti od njih i lepo je trenirati sa njima - poručio je Eraković sa Kipra.

Po frizuri podseća pomalo na Davida Luiza, ali dosta trenera vidi u stilu igre sličnost između njega i legendarnog srpskog fudbalera i kapitena crveno-belih Nemanje Vidića.

Nemanja Vidić na oproštaju bivšeg saigrača Majkla Kerika
Nemanja Vidić na oproštaju bivšeg saigrača Majkla Kerikafoto: Reuters

Interesantno je i što obojica izgovaraju i ono "kotrljajuće r", tako da i to možda sluti da je reč i više nego o slučajnosti.

- Naporno je dosta, ali isto toliko je i zanimljivo. Sa trenerom Milojevićem je jako lepo sarađivati. On je jako dobar trener i može mnogo da se nauči od njega. Sa drugarima iz Omladinske škole se poznajem dugo, a stariji igrači nam dosta pomažu i lepo je sarađivati sa njima - referisao je Eraković sa Kipra.

Teško da će na proleće moći da računa na neke minute u prvom timu, ali od leta bi svako već mogao da bude ozbiljna konkurencija. Uostalom i Nemanja Vidić je tako uskočio u startnu ekipu, baš u godini kada je Eraković rođen.

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins posle meča Crvena zvezda - Himki

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.