Slavoljub Muslin puca od samopouzdanja pred meč sa Velsom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

sjajno!

Slavoljub Muslin puca od samopouzdanja pred meč sa Velsom! (FOTO)

Strateg Orlova pričao o predstojećem duelu, a provukla se i jedna informacija koja je ovih dana zanimala mnog ljubitelje fudbala u temlji

Objavljeno: 11:27h

- Spremali smo se s velikom željom. Dobro smo odradili pripreme i dobro se spremili za sutrašnjeg protivnika. Spremni smo i siguran sam da ćemo pred nadam se punim stadionom odigrati kako treba. Naš cilj je da dođemo do tri boda koji su nam neophodni za plasman u Rusiju - rekao je Muslin.

On je kazao da nema mnogo zamerki na igru ekipe, kao i da ga raduje što je ekipa borbena i efikasna.

- Treba da odigramo svih 90 minuta maksimalno, na našem nivou. Ukolik otako bude odmah se vidi rezultat. Tako je bilo i na prethodnim utakmicama - rekao je Muslin.

foto: Filip Plavčić

Selektor Srbije je rekao da nema dilemu ko će biti ekipi, kao i da je se mnogo toga promenilo na dobro od prvog okupljanja na početku priprema.

- Svakako se mnogo toga promenilo, poboljšalo. Imamo neke naše stvari koje su sigurne, bolju igru, čvršću, dobru organizaciju koja može da bude još bolja. I kada je rezultat bio loš, verovali sm oda možemo, što se pokazalo i protiv Gruzije, Velsa i Irske. Mogu da osetim na svakom okupljanju da je sve bolje. Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo", rekao je Muslin. Srbija je prva na tabeli sa 11 bodova, dok je Vels treći sa sedam. Utakmicai zmeđu Srbije i Velsa igraće se u subotu od 20.45 na stadionu Rajko Mitić kako je rečeno u Fudbalskom savezu Srbije do sada je prodato oko 30.000 ulaznica.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.