Slavoljub Muslin puca od samopouzdanja pred meč sa Velsom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

sjajno!

Slavoljub Muslin puca od samopouzdanja pred meč sa Velsom! (FOTO)

Strateg Orlova pričao o predstojećem duelu, a provukla se i jedna informacija koja je ovih dana zanimala mnog ljubitelje fudbala u temlji

Objavljeno: 11:27h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je svestan kvaliteta Velsa, ali je ocenio da je njegova ekipa najkvalitetnija u grupi i veruje da će izboriti direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

- Imamo kvaliteta da dobijemo sve, što smo i pokazali. Nismo izgubili ni jedan meč od početka i sada sve zavisi od nas. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi, imamo dobre igrače... Bitno je da ne pravimo individualne greške, da ih eliminišemo, da budemo još efikasniji. Ne zavisi sve samo od nas zato što smo prvi u grupi i što imamo tu malu zalihu, već po kvalitetu, po igri i mogućnostima. Mislim da možemo da završimo prvi u grupi - rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

foto: Saša Pavlić Koky

Srbija će sutra na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Vels u utakmici šestog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Znamo da imamo jakog protivnika koji ima iskustva u ovakvim utakmicama. Znamo za njihov rezultat Na Evropskom prvenstvu, ali i mi imamo adute i kvalitet, što smo pokazali u prvih pet utakmica. Mislim da nije slučajnost što smo na prvom mestu i uradićemo sve da ostanemo na njemu - rekao je on. Selektor je kazao da su pripreme koje su trajale dve nedelje protekle odlično.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.