FUDBALERI, UČITE OD NAJBOLJIH! Vaterpolisti Srbije posetili Muslinove pulene! (GALERIJA)
Foto: FSS.rs

DRUŽENJE

FUDBALERI, UČITE OD NAJBOLJIH! Vaterpolisti Srbije posetili Muslinove pulene! (GALERIJA)

Do nekog novog viđenja, fudbaleri i vaterpolosti, danas u Staroj Pazovi, u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“. Svi zajedno za Srbiju

Objavljeno: 17:35h

Usledio je i neformalni ručak, druženje uz priču i zajedničku žrlju da se svi radujemo posle meča sa Velsom.

- Retke su prilike da nas posećuju ovakvi šampioni kao što su to vaterpolisti. Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i zaista, za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala.Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči. I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport. Mnogo nam znači podrška naših vaterpolo prijatelja, a na nama je da učinimo sve da vremenom „prekopiramo“ barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu – rekao je Branislav Ivanović.

1 / 11 Foto: FSS.rs

A sticajem okolnosti naši gosti danas su imali prilike da upoznaju i Milorada Mažića, ponos Srbije kada je u pitanju sudijska scena sveta. Pozdravi i uzajamne čestitke za ostvarene rezultate i lepe karijere.

Do nekog novog viđenja, fudbaleri i vaterpolosti, danas u Staroj Pazovi, u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“. Svi zajedno za Srbiju.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.