FUDBALERI, UČITE OD NAJBOLJIH! Vaterpolisti Srbije posetili Muslinove pulene! (GALERIJA)
Foto: FSS.rs

DRUŽENJE

FUDBALERI, UČITE OD NAJBOLJIH! Vaterpolisti Srbije posetili Muslinove pulene! (GALERIJA)

Do nekog novog viđenja, fudbaleri i vaterpolosti, danas u Staroj Pazovi, u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“. Svi zajedno za Srbiju

Objavljeno: 17:35h

Najbolja vaterpolo reprezentacija sveta, naravno Srbije, bila je danas dragi gost naših reprezentativaca koji se pripremaju za važan kvalifikacioni meč sa Velsom.

Selektor Dejan Savić, „zlatni delfini“ Filip Filipović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović, kao i tim menadžer Jugoslav Vasović, posetili su Sportski centar FSS i proveli prijatne trenutke sa kapitenima Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim i Nemanjom Matićem, a dobrodošlicu su im poželeli sportski direktor Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin.

foto: FSS.rs

- Nadali smo se neformalnoj poseti, ali kako se radi o fudbalskoj reprezentaciji to je prosto nemoguće. Dragao nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću. U suprotnom ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar. Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona – rekao je Filip Filipović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.