KOKEZA SE OGLASIO POSLE NEDELJA ĆUTNJE: Partizan je oštećen jednom, a Zvezda dva puta u Večitom derbiju!
Foto: Dado Đilas/Stefan Jokić

Neka me napadaju prljavo

KOKEZA SE OGLASIO POSLE NEDELJA ĆUTNJE: Partizan je oštećen jednom, a Zvezda dva puta u Večitom derbiju!

Predsednik FSS nije do sada odgovarao na optužbe koje su stizale na njegovu adresu, naročito one najoštrije sa Marakane

Objavljeno:
foto: news1/sasa Pavlic Koky

Mnogo je tokom ove sezone bilo priče oko sudija i lošeg suđenja, a sa Marakane je upravo predsednik FSS okarakterisan kao čovek po čijim instrukcijama arbitri dele pravdu na njihovim mečevima.

- Nisam neko ko je kompetentan da priča o suđenju. Time se bavi sudijska komisija. Kod nas je odigrano 196 utakmica i sasvim je normalno da je bilo grešaka. Pa, i sudije su ljudi od krvi i mesa. Greši se na mečevima završnice Lige šampiona i to kardinalno, pa fudbal ide dalje. Lično mislim da je ove sezone Partizan oštećen jednom, a Zvezda dva puta u "večitim" derbijima. Te mečeve su sudile naše najbolje sudije. I uveren sam da niko nije pravio greške tendenciozno, namerno. Tvrdim da je Milorad Mažić, posle Novaka Đokovića, jedan od najboljih sportskih ambasadora Srbije.

foto: Dado Đilas

On je u potpunosti okrenut prema meču koji očekuje reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Mundijal, protiv Velsa, koji bi mogao biti presudan, a javnost se plaši nekog ekscesa kojim bi se nanelo veliko zlo srpskom fudbalu.

- Očekujem mnogo od te utakmice i verujem u sve ono što radi Muslin sa igračima i svojim stručnim štabom. Raduje me kada vidim starije igrače kako se ponašaju na svakom treningu i kako pozitivno utiču na mlađe kolege. Pred nama je možda i najvažniji meč na putu ka Rusiji. Nemam zasada informacije o potencijalnoj opasnosti, a ako ima određenih indicija, ubeđen sam da će država da locira problem, jer je ovo što radimo u interesu srpskog fudbala. Ne mogu da zamislim da pojedinac ili grupa mogu da požele zlo svojoj zemlji i reprezentaciji - ispričao je Kokeza i rekao da ga najviše pogađaju napadi na njegovu porodicu prethodnih dana.

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.