KOKEZA SE OGLASIO POSLE NEDELJA ĆUTNJE: Partizan je oštećen jednom, a Zvezda dva puta u Večitom derbiju!
Foto: Dado Đilas/Stefan Jokić

Neka me napadaju prljavo

KOKEZA SE OGLASIO POSLE NEDELJA ĆUTNJE: Partizan je oštećen jednom, a Zvezda dva puta u Večitom derbiju!

Predsednik FSS nije do sada odgovarao na optužbe koje su stizale na njegovu adresu, naročito one najoštrije sa Marakane

Objavljeno:

Ćutao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza na sve optužbe koje su stizale prethodnih dana i nedelja iz Crvene zvezde, ali sada je progovorio.

Prvi čovek srpskog fudbala je nakon finala Kupa Srbije, označen od strane Zvezdana Terzića, generalnog direktora crveno-belih, kao najveći neprijatelj tog kluba i neko ko je oteo oba domaća trofeja.

Kokeza je neprijatelj Zvezde broj 1: Oteo nam je duplu krunu! Krećemo u borbu protiv njega! (VIDEO)

foto: Nemanja Pančić

- Nalazim se na mestu predsednika FSS i ne mogu da vodim računa o jednom, nego o svim klubovima u Srbiji. Nije pitanje za mene šta se dešava u određenom klubu i kako pojedini funkcioneri rade svoj posao. Mogu da govorim samo o rezultatima svog rada i svih naših selekcija, jer rezultati su uvek merilo uspeha. Podsećam da je FSS obezbedio terene sa veštačkom travom u mnogim mestima u Srbiji, da smo podelili ogromne količine sportske opreme klubovima u koje nije ulagano decenijama. Ujedno, nemerljiv je doprinos selektora Muslina i direktora Bunjevčevića koji su od reprezentacije uspeli da oteraju mnogobrojne menadžere koji su godinama mešetarili i gurali svoje igrače u razne selekcije. Trenutno smo najponosniji na činjenicu da je A tim blizu plasmana na Mundijal. Napadaju mene, neka to čine svakog dana na najprljaviji način, ali naš jedini cilj je da Srbija dobije Vels 11. juna, makar i sa 1:0 - rekao je Kokeza za "Novosti".

TERZIĆ SE ŠLIHTA VUČIĆU: Od njegovih reči SMUČIĆE se svakom iskrenom Deliji! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.