Reči velikog Nemanje Vidića o srpskom fudbalu su šamar koji stvari stavlja na pravo mesto! (FOTO)
Foto: Fonetap

progovorila legenda

Reči velikog Nemanje Vidića o srpskom fudbalu su šamar koji stvari stavlja na pravo mesto! (FOTO)

Da li se slažete sa Nemanjom? Rekao je ono što 90 posto ljudi u Srbiji misli
Objavljeno:

On je rekao da su mu se dva najveća sna ostvarila, a to je da zaigra za Crvenu zvezdu i postigne gol u derbiju, kao i da osvoji Ligu šampuiona.

- Iskreno kada sam došao u Mančester bio sam začuđen koliko oni poznaju Zvezdu i njene igrače iz perioda kada sam ja odrastao. To su mi sve bili idoli koji su mi spominjali u Mančesteru... Ja sam moje snove ostvario, a to je da zaigram za Zvezdu na 'Marakani' i postignem gol u derbiju. Kao u filmovima što mnogi sanjaju da izađu na taj teren, da postignu gol... Meni se to dogodilo na prvoj utakmici. Naravno tu je i osvajanje Lige šampiona sa Mančesterom u Moskvi 2008. godine. Definitivno sam emotivno vezan za Zvezdu i Junajted - rekao je Vidić.

foto: Profimedia

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda kazao je da mu je "izuzetno drago" što je fudbaler Čelsija Nemanja Matić izrastao u "odličnog igrača" i što je jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu.

On je dodao da Mančester junajted po odlasku ser Aleksa Fergusona bio u teškoj situaciji, ali da veruje da će Žoze Morinjo vratiti klub u sam vrh.

- Dva, tri trenera imali su težak posao posle Fergusona, ali sada mislim da u situaciji u kojoj se klub nalazi realno može da se očekuje da se klub plasira u Ligu šampiona kroz trofej u Ligi Evropa. Murinjo je veliki trener, siguran da može da vrati Mančesteru staru slavu. Verujem da će napraviti tim i ispuniti očekivanja - da će se boriti za najveće trofeje - rekao je Vidić.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.