Reči velikog Nemanje Vidića o srpskom fudbalu su šamar koji stvari stavlja na pravo mesto! (FOTO)
Foto: Fonetap

progovorila legenda

Reči velikog Nemanje Vidića o srpskom fudbalu su šamar koji stvari stavlja na pravo mesto! (FOTO)

Da li se slažete sa Nemanjom? Rekao je ono što 90 posto ljudi u Srbiji misli
Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić ocenio je da srpski fudbal nije u dobroj situaciji, kao i da trenutno ne vidi kako će se izvući iz te situacije.

- Srpski fudbal je u teškoj situaciji. Stanje nije dobro i mora da se nađe način da ide napred, ali ja trenutno ne vidim kako to može da se dogodi. U današnje vreme igrači sa 16 godina idu u inostranstvo, a u moje vreme je to bilo sa 24 - rekao je Vidić novinarima u Beogradu.

Vidić je bio poseban gost Eurobanke i Mančester juanjteda koji su u Beogradu potpisali novi četvorogodišnji ugovor.

On se na konferenciji u Sportskom centru "Milan Gale Muškatirović" osvrnuo i na rezultate reprezentacije Srbije.

foto: Fonetap

- Naravno pratim reprezentaciju. Bio sam na debiju Slavoljuba Muslina. Sada smo u situaciji da ne bi trebalo da brinemo za odlazak na Svetsko prvenstvo. Kao i kada sam ja igrao, ukoliko smo mi oni pravi, nama nijedan protivnik ne predstavlja problem. Kada se nađemo u Rusiju, nadam se da će Muslin uspeti da zadrži atmosferu i da će igrači dati svoj maksimum i da ćemo napokon ostvariti bolji rezultat, ono što mojoj generaciji nije uspelo, a mislim da je mogla više - rekao je Vidić.

Treperi srce Delija: Kada bi on postao trener Zvezde, Marakana bi bila puna svaku utakmicu! (VIDEO)

Nekadašnji kapiten Zvezde trenutno živi u Italiji, a kako je rekao trenutno nema prilike da prati igre crveno-belih, ali je upoznat sa situacijom u klubu.

- Nemam prilike da pratim, ali imam dosta prijatelja u srpskom fudbalu i u Zvezdi. Imam informacije kakvo je stanje u klubu. Poređenja u igri moje i sadašnje generacije ne volim da dajem. Zvezda sada nije u situaciji da igra Ligu šampiona, kako finansijski, tako igrački. Rekao sam već da igrači odlaze ranije - rekao je Vidić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.