DOLAZI! Legenda i bivši as moćnog PSŽ-a stiže na Marakanu!
Marakana, Foto: Starsport

STRAŠAN IGRAČ

DOLAZI! Legenda i bivši as moćnog PSŽ-a stiže na Marakanu!

Igrao za Parižane, sada sleće na Marakanu

Objavljeno:

Fudbaleri ruskog Zenita sa velikim nestrpljenjem očekuju utakmicu protiv Crvene zvezde, u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Zenita, legendarni ruski fudbaler Sergej Semak, oglasio se uoči utakmice u Beogradu:

- Što se tiče utakmica tokom pauze, ovo je odlična prilika za one fudbalere koji nemaju dovoljno mečeva u prvenstvu i Kupu Rusije, da se sada dokažu i pokažu, kako bi konkurisali za mesto u startnoj postavi. Plus, svaka međunarodna utakmica je veoma važna ne samo za nas, već i za našu zemlju, naše klubove. Drago mi je što imamo priliku da posetimo Beograd i igramo sa veoma dobrim timom - rekao je Sergej Semak.

Novinare u Rusiji interesovalo je šta Zenit očekuje od utakmice sa Crvenom zvezdom.

- Mislim da postoji bratstvo između nas. Ovo nije fudbalsko bratstvo, već internacionalno bratstvo. Mislim da nisu samo reči da su Srbi i Rusi braća. To se ogleda u svemu. U našem odnosu jednih prema drugima, prema našim zemljama, prema našim igračima. I u tom pogledu, fudbal nije izuzetak. Naravno, drago nam je da posetimo naš bratski narod i drago nam je što imamo priliku da igramo sa liderom srpskog fudbala. Biće to veoma zanimljivo putovanje u našu bratsku zemlju - zaključio je Sergej Semak.

Semak je u bogatoj karijeri igrao za CSKA Moskvu, Zenit ali i čuveni PSŽ. Za reprezentaciju Rusije upisao je 65 zvaničnih nastupa i postigao četiri gola.

Bonus video:

00:20

Delije na 172. večitom derbiju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.