ZA JOŠ JAČU ZVEZDU! Poker pojačanja na MarakanI!
Foto: Starsport

fantastične vestI za delije

ZA JOŠ JAČU ZVEZDU! Poker pojačanja na MarakanI!

Četiri nova igrača na Marakani

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Zenita u okviru prijateljskog susreta.

Uz standardne prvotimce crveno-belih u konkuranciji za ovaj susret će se naći i igrači koji stasavaju iza juga Marakane te su se na Milojevićev poziv odazvali omladinac Aleksa Cvetković i trio na pozajmici u Grafičaru Injeka Ogbu, Marko Ćurić i Boris Matić.

Trojica fudbalera iz Grafičara defanzivnih karakteristika popuniće praznine usled povreda i limitiranih opcija u poslednjoj liniji. Podsetimo, van konkurencije su trenutno Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Kosta Nedeljković, dok su zbog obaveza u nacionalnom dresu odsutni Naser Điga, reprezentativac Burkine Faso, i mladi Veljko Milosavljević, član kadetske reprezentacije Srbije.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: Starsport

Deficit opcija u odbanni predstavljaće šansu da se nametnu Ogbu, nigerijski štoper 2004. godine, kao i njegov vršnjak, desni bek Boris Matić, uz koje je privremeno prekomandovan i Ćurić, defanzivni vezista, predstavnik "klase 03".

Cvetković, koji igra na poziciji centralnog veznog, afirmisao se kao jedan od lidera aktuelne generacije omladinaca, a osim u Omladinskoj ligi Srbije, u kojoj je uz šest golova upisao i pet asistencija, fudbalska javnost je ove sezone imala prilike da ga gleda i u Ligi šampiona za mlade.

Bonus video:

00:20

Delije na 172. večitom derbiju

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.