GRMEĆE! Delije stale uz Ruse! Jako saopštenje!
Delije, Foto: Starsport©

Žestoko

GRMEĆE! Delije stale uz Ruse! Jako saopštenje!

Direktno u centar

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su u 26. kolu Superlige Srbije ubedljivo savladali kragujevački Radnički na domaćem terenu rezultatom 5:0, te su sa +4 otišli na reprezentativnu pauzu.

Crveno - beli će ovaj period iskoristiti da se što bolje pripreme za nastavak sezone, a 23. marta odigraće prijateljski duel sa Zenitom na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom od 19 časova.

Poznato je da su dva kluba u izuzetno dobrim odnosima, dok su pred pomenuti susret najvatrenije pristalice Zvezde izdale zvanično saopštenje.

- Kao što već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. Utakmica je dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom - šampionom Rusije. Takođe u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre, i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever - stoji u saopštenju navijača crveno - belih.

Bonus video:

00:28

Druga koreografija Delije: Beograd!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.