POTPISANO! Terzić završio VAŽAN POSAO u Moskvi
Kostadin i Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

POTPISANO! Terzić završio VAŽAN POSAO u Moskvi

Oduševljen zbog postignutog dogovora

Objavljeno: 16:39h

Prijateljstvo Srbije i Rusije će ove nedelje biti učvršćeno sa dva fudbalska spektakla.

Prvo će Srbija gostovati u Moskvi, a potom će Crvena zvezda ugostiti Zenit na "Marakani".

U susret ovim mečevima, sin Zvezdana Terzića, Kostadin je potpisao Memorandum o saradnji sa Dinamom iz Moskve.

On je kao potpredsednik OFK Beograda uspostavio saradnju sa slavnim klubom.

- Naša komunikacija traje već 15 godina, ne slučajno i za to vreme naši klubovi postali su bratski, a među navijačima je uspostavljeno pravo, čvrsto prijateljstvo. Memorandum će nam omogućiti da učvrstimo i proširimo prijateljske odnose, kao i da pokažemo da je i u sadašnjim vremenima sasvim moguća obostrano korisna saradnja ruskih i evropskih timova. Neću još da otkrivam sve tajne, ali mislim da ćete ovog leta videti prve ozbiljne i veoma interesantne rezultate za publiku. Takođe bih želeo da napomenem da se naš Memorandum ne tiče samo glavnih timova, već i akademija, omladinskog fudbala i turnira - istakao je Pivovarov za sajt kluba.

Kostadin Terzić
Kostadin Terzićfoto: Dragan Kadić

- Drago mi je što sam u Moskvi sa našim prijateljima iz Dinama u trenutku kada su odnosi Srbije i Rusije postali bolji nego ikad - rekao je Kostadin Terzić.

- Velika mi je čast da potpišem Memorandum o saradnji. Lepo je što kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo i veze među našim bratskim narodima. Navijači OFK-a u Beogradu i pristalice Dinama u Moskvi mogu da očekuju razvoj naših odnosa u bliskoj budućnosti, a mi ćemo svakodnevno raditi na njihovom razvoju. Srbi i Rusi su braća zauvek. Živela Srbija, živela Rusija - poručio je Terzić, koji je potom sa prijateljima iz Dinama zajedno gledao utakmicu između Rusije i Srbije.

Bonus video:

01:30

Zvezdan Terzić u Sceniranju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.