RADE BOGDANOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: "Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno!"
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/youtube/ALESTO

DAO SVOJE MIŠLJENJE

RADE BOGDANOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: "Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno!"

Fudbalski analitičar posebno se osvrnuo i na gol koji su crveno-beli postigli

Objavljeno: 12:29h

Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili poraz u prvoj utakmici ovosezonskog izdanja Lige šampiona, pošto su od njih bolji bili igrači Mančester Sitija sa 3:1 na Etihadu.

Crveno-beli se mogu i "pohvaliti" time da su imali prednost od 1:0 na poluvremenu, te da je Omri Glazer na golu odlično namučio protivnike iz Engleske.

Na kraju, Zvezda nije uspela da izdrži sav pritisak, nisu uspeli da svoje vođstvo održe duže od nekoliko minuta, te su na kraju pretrpeli i poraz.

1 / 3 Foto: FK Crvena zvezda

Posle utakmice, svoju analizu je dao i fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, koji je gostovao na televiziji "K1", a gde je rekao da je uživao gledajući Crvenu zvezdu.

- Utakmica je bila izuzetno dobra. Uživao sam jer je Zvezda pokazala želju i htenje da ostavi utisak protiv jednog kluba koji je 'krem de la krem', sa sjajnim pojedincima i trenerom. Naša očekivanja nisu bila velika, ali je Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno - kaže Bogdanović, koji se potom okrenuo i na gol koji su postigli crveno-beli.

Rade Bogdanović, Fudbal, Sport
foto: youtube/ALESTO

- Bez obzira što smo postigli gol iz sjajne kontre, treba biti realan, golman nam je bio najbolji, a kada je tako, onda je to parkiran autobus ispred šesnaesterca. Jako je teško trčati za loptom, ne možete biti sve vreme maksimalno koncentrisani, a uostalom to je Mančester Siti.

Voditeljka je potom rekla da je Mančester Siti najskuplji tim u istoriji, ali je Bogdanović tu na sebi svojstven način rekao i da Zvezda takođe ima najskuplji tim.

- I Crvena zvezda ima najskuplji tim u svojoj istoriji kad su u pitanju primanja igrača i obeštećenja, i to treba da napomenemo. Ali, takvo je tržište. Tamo imate kombinaciju englesko-arapskog kapitala.

BONUS VIDEO:

00:13

Delije grme na Etihadu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.