RAFALNA PALJBA: Kada se pogleda OVAJ statistički podatak Zvezda je dobro prošla!
Detalj sa utakmice Mančester Siti - Crvena zvezda, Foto: EPA/Adam Vaughan

BRUTALNO

RAFALNA PALJBA: Kada se pogleda OVAJ statistički podatak Zvezda je dobro prošla!

Pamtiće se sjajne odbrane Omrija Glazera, ali nažalost i jedan njegov kiks

Objavljeno: 09:27h

Crvena zvezda je sinoć započela novo učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, poražena je od Mančester Sitija sa 3:1, ali je ''ostavila srce na terenu'', pa njeni navijači nemaju šta da joj zamere.

Pamtiće se odbrane Omrija Glazera, nažalost i jedan njegov kiks, ali on je tokom čitavog meča bio na pravoj ''vetrometini'', jer su se ređali brojni šutevi ka njegovom golu.

Ako pogledamo statistiku, šampion Evrope je sinoć uputio ukupno 37 udaraca ka Glazerovom golu, dok su crveno-beli tri puta šutirali, a jednom pogodili preko Bukarija, za vođstvo na poluvremenu.

Tih 37 udaraca koje je Siti sinoć uputio više je čak i od Zvezdinih mečeva sa Bajernom ili Pari Sen Žermenom, kada je doživljavala mnogo teže poraze u Ligi šampiona.

1 / 5 Foto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre četiri godine Bajern je u Minhenu protiv Crvene zvezde uputio 34 udarca na Zvezdin gol, naspram sedam šuteva crveno-belih. Bajern je taj meč dobio sa 3:0.

U Beogradu je Bajern slavio sa 6:0 uz 28 udaraca ka Zvezdinom golu, a crveno-beli su tada uputili samo tri šuta.

Godinu dana ranije, Zvezda je gostovala u Parizu protiv PSŽ-a, poražena je sa 6:1, a francuski šampion je u tom meču imao 33 upućena udarca ka golu, naspram pet Zvezdinih. U Beogradu je PSŽ trijumfovao sa 4:1, ali tada je odnos šuteva bio ''samo'' 15:8.

BONUS VIDEO:

00:13

Delije grme na Etihadu

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.