ŽESTOKO ISPROZIVAO FUDBALERA ZVEZDE: "Njegov govor tela na terenu je drugoligaški!"
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

TEŠKE REČI

ŽESTOKO ISPROZIVAO FUDBALERA ZVEZDE: "Njegov govor tela na terenu je drugoligaški!"

Bilo je i igrača koji su zaslužili pohvalu zbog prikazane igre protiv aktuelnog prvaka Evrope

Objavljeno: 10:47h

Ponos i tuga, miks su dva osećaja Crvene zvezde na otvaranju Lige šampiona posle poraza od Mančester Sitija 3:1 (0:1). Imao je tim Baraka Bahara vođstvo, bio na poluvreme od čuda epskih razmera, ali je u nastavku prvak Evrope pokazao moć i zašto je najbolji tim na svetu. Meč je prokomentarisao i Ranko Stojić.

Izdvojo je nekoliko igrača, hvalio je Mirka Ivanića i trud Srđana Mijailovića, a jednog igrača je posebno kritikovao. U pitanju je Žan-Filip Kraso.

- Iskreno, njegov govor tela na terenu je drugoligaški. Ne samo na ovoj utakmici. On igra kao da nije sa timom na terenu. Ne znam da li je to moj utisak, ali... Bio sam i u velikim klubovima i igrao, ali to se ne trpi. Po meni je Ivanić u ovom timu, kad gledamo sve zajedno, i doprinos i talenat i igrački kvalitet, igrač broj jedan u timu Zvezde. Rekao sam već da su potcenjeni Katai i Ivanić, ali kao što se Ivanić vratio i pokazao da je jedan od najboljih igrača, onda očekujem da i Katai još jednom pokaže da majstor fudbala. Verovatno će mu biti potrebno vreme da uđe u ritam posle povrede.

Žan Filip Kraso, Fudbal, FK Crvena zvezda
foto: Starsport

Nema razloga da se krivi Omri Glazer.

- Glazer je imao toliko dobrih intervencija da mu možemo oprostiti tehnički kiks. Realno je kiks, promašena lopta. Mnogi koji su negativni stalno reći će da je to bio drugi gol koji je prelomio. Toliko je imao kvalitetnih odbrana, bile su to stopostotne šanse, a bilo ih je sigurno preko 10, 12, 13 kvalitetnih, teških odbrana.

BONUS VIDEO:

00:13

Delije grme na Etihadu

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.