ZVEZDIN RIVAL U LIGI ŠAMPIONA JEDVA STIGAO DO POBEDE: Malo je nedostajalo da pukne VELIKA BRUKA!
Fudbaleri Jang Bojsa, Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

težak meč

ZVEZDIN RIVAL U LIGI ŠAMPIONA JEDVA STIGAO DO POBEDE: Malo je nedostajalo da pukne VELIKA BRUKA!

Jang Bojs ne briljira na početku sezone

Objavljeno: 01:04h

Pred Jang Bojsom je duel sa Lajpcigom, u kojem će navijači Crvene zvezde, sasvim sigurno, navijati za nemački tim. Sve zbog želje da srpski šampion na kraju grupne faze bude ispred kluba iz Berna...

Rezultatski uspešnu predigru Lige šampiona imao je Jang Bojs u okviru švajcarskog kupa, ali je bilo vrlo stresno i napeto za trenera Rafaela Vikija – 1:0.

Odlučio se iskusni stručnjak da u sudaru, sa objektivno slabijim timom, odmori najjače adute posle reprezentativne pauze i pruži šansu drugopozivcima. Kako su igrali, sigurni smo da se Rafael Viki pokajao.

Odlično je Ksmaks, iako orijentisan na defanzivu, parirao šampionu iz Berna. Malo šansi je napravio Jang Bojs, pa je Rafeal Viki morao već početkom drugog poluvremena podigne tešku artiljeriju. Prvi napadač tima i reprezentativac Švajcarske Iten ušao je u igru u 64. minutu, šansu su u drugom poluvremenu dobili Amenda i Niase.

FK Jang Bojs, FK Jang bojs
foto: Pius Koller / imago sportfotodienst / Profimedia

Kako je vreme prolazilo, tako je Jang Bojs sve više pretio. Gostima je poništen i pogodak posle reakcije VAR sobe, da bi se sreća ekipi iz Berna ukazala u prvom minutu sudijske nadoknade. Pogodio je reprezentativac Konga Ganvuola.

Jang Bojs ne briljira na početku sezone, ali je vezao pet utakmica bez primljenog gola.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso/Mocart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.