BORJAN POSLAO EMOTIVNU PORUKU GOBELJIĆU: "Vratićemo se nekada!" (FOTO)
Milan Borjan, Foto: Starsport

OD SRCA

BORJAN POSLAO EMOTIVNU PORUKU GOBELJIĆU: "Vratićemo se nekada!" (FOTO)

Dolaskom novog trenera Baraka Bahara postali su višak u crveno-belom taboru

Objavljeno: 19:26h

Nakon što je morao da ode iz Crvene zvezde, bivši golman i kapiten Milan Borjan sada se oglasio povodom odlaska dojučerašnjeg saigrača, saborca s Marakane i prijatelja Marka Gobeljića.

- Brate moj dobri, prošlo je šest godina od kada smo došli u našu Crvenu zvezdu kada mnogi nisu ni hteli ni smeli da dođu - počeo je Milan Borjan opširni status na Instagramu uz fotografije sa Markom Gobeljićem.

- Prolili smo mnogo znoja i suza da vratimo našu Zvezdu tamo gde pripada, na staze stare slave. Ispisali smo novu šampionsku istoriju i što je najvažnije našim navijačima, našim Delijama vratili osmehe, titule, radovanje, sreću, a i stres dok nas gledaju u Ligi šampiona, Ligi Evrope… - nastavio je Borjan i dodao:

- Najjača emocija je što smo davali svoj maksimum i svu ljubav na našoj svetinji koja je za nas uvek bila i biće božanstvo dok je za većinu prolazna stanica i bankomat bez emocije. Rezultati su se ispisivali uz naše zajedništvo, svlačionicu koja je disala kao porodica i nije bilo lako uvek držati taj nivo, ali smo uspeli jer je Zvezda za nas uvek bila i biće iznad svih i svega. Voli te brat i želi ti svu sreću u nastavku karijere, a mi ćemo se vratiti nekada bar kao 12. igrač i vetar u leđa nekim novim šampionima - napisao je bivši kapiten Crvene zvezde.

Na sve ove reči stigao je i odgovor Marka Gobeljića:

- Hvala brate moj na lepim i iskrenim rečima - napisao je Gobeljić uz tri crvena srca.

Marko Gobeljić ima 31 godinu, a posle Zvezdine dominacije karijeru nastavlja u novom grčkom prvoligašu, ekipi Kifisija.

BONUS VIDEO:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.