NEMILOSRDNI ALEKSANDAR: Mitrovićev HET-TRIK za 22 minuta! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović, Foto: EPA/TOMS KALNINS

zver

NEMILOSRDNI ALEKSANDAR: Mitrovićev HET-TRIK za 22 minuta! (VIDEO)

Aleksandar Mitrović nosi Srbiju ka velika i važna tri boda u prestonici Litvanije

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije posle prvih 45 minuta vode u Kaunasu protiv Litvanije rezultatom 3:1 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

"Orlovi" su u prednosti najviše zahvaljujući čudesnom Aleksandru Mitroviću koji je postigao het-trik.

Posle nešto sporijeg početka meča našeg tima, Srbija je u razmaku od 22 minuta postigla tri gola, a sva tri je dao upravo najbolji strelac u istoriji reprezentacije.

Poveli smo u 21. minutu nakon sjajnog centaršuta Filipa Mladenovića kojeg je Mitrović u svom stilu, glavom, sproveo u mrežu.

U 32. minutu bilo je 2:0 za naš tim. Ponovo su isti akteri učestvovali u akciji, Mladenović je centrirao, a centarfor Al Hilala glavom smestio loptu u mrežu Litvanije.

Najlepši trenutak utakmice viđen je u 43. minutu kada je Mitrović kompletirao svoj het-trik. Sergej Milinković-Savić je prelepo uposlio Dušana Tadića, a kapiten je potom iz prve pronašao Mitrogola koji je, ovog puta, nogom savladao golmana Edvinasa Gertmonasa.

Ipak, da ne bude sve savršeno potrudila se odbrana Srbije koja je poklonila gol Gitisu Paulauskasu u 45. minutu, pa je rezultat posle prvog poluvremena 3:1.

Bonus video:

00:14

Dobrić ne može da hoda posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.