"OČEKUJEMO POBEDU, VEŽBAMO I PENALE!" Batak veruje da Vojvodina može da izbaci APOEL (FOTO)
Radoslav Batak, Foto: Starsport©

"SPREMNIJI SMO, MLAĐI I BRŽI"

"OČEKUJEMO POBEDU, VEŽBAMO I PENALE!" Batak veruje da Vojvodina može da izbaci APOEL (FOTO)

Nadam se da će biti lep fudbalski spektakl i da ćemo da iskoristimo situacije koje nismo u prvom meču, rekao je između ostalog trener "lala"

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak od 20 časova dočekuju APOEL u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvi meč u Nikoziji završen je pobedom Kiprana od 2:1, a raspoloženje u redovima "lala" je na visokom nivou pred susret na "Karađorđu."

Fudbaleri Vojvodine sa navijačima posle poraza od APOEL-a
Fudbaleri Vojvodine sa navijačima posle poraza od APOEL-afoto: Starsport©

- Očekujemo pobedu. Sad da li će to biti sa jednim golom razlike, pa da idemo na produžetke i penale ili sa dva, manje je važno. Na treningu ćemo još da uvežbamo neke stvari i sutra ćemo da izađemo spremni. Uvereni smo da ćemo uz podršku naših navijača i uprave, koja nam je na osnivačkoj Skupštini Sportskog društva dala vetar u leđa napraviti uspeh. Predsednik Zbijlić je rekao da veruje u prolaz. Slažem se sa njim, nadam se da će biti lep fudbalski spektakl i da ćemo da iskoristimo situacije koje nismo u prvom meču. Znamo da su kvalitetna ekipa, ali mi smo spremniji, mlađi i brži. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima i siguran sam da ćemo sutra više želeti pobedu - rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak na konferencije za medije.

Radoslav Batak
Radoslav Batakfoto: Starsport©

Istakao da se spremaju i za eventualnu penal seriju.

- Vežbali smo penale juče na treningu, a vežbaćemo ih i danas - jasan je Betak.

Radoslav Batak
Radoslav Batakfoto: Starsport©

Vraća se oporavljeni Filip Malbašić, ali je van konkurencije Asmir Kajević.

- Vratio se Lazarević (prim. aut. zadobio manju povredu u Nikoziji), kao i Malbašić, samo zavisi koliko će biti fizčki zahtevna utakmica i u kojoj meri će on moći da nam pomogne. Bitno je da je tu sa nama. Nažalost, i dalje ne možemo da računamo na Kajevića - završio je Batak.

Filip Malbašić
Filip Malbašićfoto: Starsport©

Optimističan je i Nikola Čumić, kapiten novosadske "stare dame."

Nikola Čumić (desno) na utakmici Crvene zvezde i Vojvodine
Nikola Čumić (desno) na utakmici Crvene zvezde i Vojvodinefoto: Starsport©

- Očekujemo da prođemo dalje. U drugom poluvremenu smo pokazali kako treba da igramo protiv njih. U prvo poluvreme smo ušli malo bojažljivo, previše smo ih respektovali i nismo dovoljno vršili presing. U drugom delu smo izašli visoko, igrali našu igru i uradili sve što smo se dogovorili na poluvremenu. Postigli smo nakon toga gol i imali još neke prilike. Ostaje žal što nismo sačuvali taj pozitivan rezultat, ali i dalje mislim da imamo velike šanse. Ovim putem pozivam publiku da dođe u što većem broju jer nam mnogo znači. To se videlo prošle sezone kad je bio pun zapad protiv Čukaričkog i Partizana. Očekujemo pun stadion i da se na kraju svi zajedno radujemo prolazu. Verujem u ovaj tim i smatram da smo kvalitetnija ekipa od APOEL-a - zaključio je Čumić.

Bonus video:

05:23

LALATOVIĆ NIKAD INTIMNIJE O ODNOSU SA MAJKOM: I dan danas plačem kad je se setim! Žao mi je što nije doživela moje uspehe

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.