"HOĆE DA UGASE PARTIZAN, A NE SAMO DA GA PONIZE!" Bivši trener Crvene zvezde razočaran arbitražom (FOTO)
Detalj sa utakice TSC-a i Partizana, Foto: Starsport

"TUGA I SRAMOTA"

"HOĆE DA UGASE PARTIZAN, A NE SAMO DA GA PONIZE!" Bivši trener Crvene zvezde razočaran arbitražom (FOTO)

Takvo suđenje je bilo nečije direktno naređenje. I tek je počelo, ima tako da se tera do samog kraja, rekao je nekadašnji strateg crveno-belih

Objavljeno:

TSC i Partizan su u pravoj evropskoj utakmici u Bačkoj Topoli remizirali 3:3 u prvom kolu Superlige Srbije.

Ipak, zbog ovog meča digla se bura, posebno sa crno-bele strane koji su saopštenjem prozvali glavnog arbitra Milana Mitića.

Milan Mitić na utakmici TSC-a i Partizana
Milan Mitić na utakmici TSC-a i Partizanafoto: Starsport©

Takođe, pojavio se i snimak na kojem Miloš Vazura, generalni direktor "parnog valjka" žestoko vređa pomenutog sudiju sa tribina TSC arene.

Svoj sud dao je i sudijski ekspert, a iskusni srpski trener Milorad Kosanović smatra neki neće samo da ponize Partizan, nego da...

Milorad Kosanović
Milorad Kosanovićfoto: Starsport©

- Nemam adekvatnu reč da opišem ono što sam video na startu Superlige. Svi napadaju Partizan, a on jadan sam nema snage ni da se izbori da odbrani mesto koje je osvojio prošle sezone. Mnogima smeta njegovo ime i hoće, ne samo da ga ponize, već da ga ugase. Tuga je to i sramota velika za srpski fudbal. Umesto da se priča o utakmici u Bačkoj Topoli u kojoj je bilo šest golova, glavna tema je sramotna arbitraža. To je bruka, onakve početničke greške dugo nisam video. Takvo suđenje je bilo nečije direktno naređenje. I tek je počelo, ima tako da se tera do samog kraja - rekao je Kosanović u razgovoru za Informer.

Čovek koji je sedeo na klupi Crvene zvezde u dva navrata nezadovoljan je suđenjem i sa meča na stadionu "Rajko Mitić."

Milorad Kosanović
Milorad Kosanovićfoto: Starsport©

- Ni ono što se desilo na Marakani nije ništa bolje. Penal, pa crveni karton, katastrofa. Nisam mogao ni da gledam, promenio sam kanal posle 15 minuta. Ne mogu da verujem da je Vojvodina sebi dozvolila da na derbi ode sa drugim timom, da se onako ponižava. I vidim svi pričaju i pišu kako Zvezda igra strašno, kako je nepobediva, ali videćemo kada dođe Evropa. Jeste ona jaka za naše uslove i prilično sam siguran da će i više nego ubedljivo ponovo osvojiti titulu, ali nije to baš tako kako se u javnosti prikazuje. Pokazaće Liga šampiona kakav je to nivo - zaključio je Kosanović u razgovoru za Infomer.

Bonus video:

01:40

Beograd, tenzije na sednici predsedništva FK Partizan

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.