VOJVODINI ZVEZDA NIJE PRIORITET? Batak napada šampiona bez najboljih igrača!
Fudbaleri Vojvodine, Foto: Starsport©

doneta odluka

VOJVODINI ZVEZDA NIJE PRIORITET? Batak napada šampiona bez najboljih igrača!

Fokus tima iz Novog Sada je u potpunosti prebačen na revanš utakmicu sa APOEL-om

Objavljeno: 01:16h

Visila je pred stručnim štabom Vojvodine dilema sa kojim sastavom da se večeras suprotstave Crvenoj zvezdi u Beogradu, ali prema saznanjima Mocart Sporta Novosađani će na megdan šampionu države istrčati u potpuno kombinovanom sastavu.

Evidentno je da su u taboru Novosađana dobro izvagali i odlučili se da derbi sa Crvenom zvezdom ipak potisnu u drugi plan, a fokus u potpunosti prebace na revanš utakmicu sa APOEL-om, protiv kojeg će u četvrtak na "Karađorđu" juriti gol zaostatka iz Nikozije (1:2).

Da bi se napravio podvig i eliminisao kiparski velikan na putu ka trećoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencije, potrebna je svežina, pa će šef stručnog štaba Lala Radoslav Batak večeras da odmori najvažnije karike i perjanice tima. Takođe, pojedini igrači su u fizički zahtevnom meču u Nikoziji zaradili sitnije povrede, pa da bi bili spremni za revanš ovog puta će dobiti poštedu struke.

Na konferenciji za medije pred susret sa Beograđanima, Lale su najavile da će čuvati Filipa Malbašića i Asmira Kajevića, koji su nedavno izašli iz povrede, a mogu da budu važni aduti protiv Kiprana. Međutim, osim njih, na klupi će se naći i kapiten ekipe Nikola Čumić, Iv Baraj, Andrija Radulović, Mamadu Traore, Milan Lazarević i Filip Antonijević.

FK Vojvodina
foto: Starsport©

Prema tome, novosadska Stara dama će praktično nastupiti bez polovine igrača koji inače čine startnih jedanaest. U takvoj situaciji šansu da se dokažu dobiće oni fudbaleri koji do sada nisu imali zapaženu minutažu, kao i najmlađi članovi, što je i nagovestio pomoćni trener Voše Bojan Neziri.

Podsetimo, novosadski crveno-beli tražili su da se derbi sa Crvenom zvezdom odloži zbog toga što je po rasporedu između dvomeča sa Kipranima, ali klub iz Ljutice Bogdana nije prihvatio taj zahtev.

Sigurno će Vošine mlade snage danas biti i te kako željne dokazivanja na lepo popunjenoj "Marakani", ali je pitanje koliki će otpor kombinovani sastav Lala moći da pruži izuzetno razigranoj i fizički dominantnoj ekipi Baraka Bahara.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.