JOVIĆ SE OGLASIO NAKON MEČA U BEOGRADU: Njegove reči izazvale ogromno zadovoljstvo kod navijača Zvezde!
Luka Jović, Foto: FK Crvena zvezda

OD SRCA

JOVIĆ SE OGLASIO NAKON MEČA U BEOGRADU: Njegove reči izazvale ogromno zadovoljstvo kod navijača Zvezde!

Šampion Srbije je furioznom partijom pobedio Fiorentinu 5:0

Objavljeno: 01:38h

Izuzetno emotivno veče imao je napadač Fiorentine Luka Jović u gostovanju Crvenoj zvezdi na Marakani. Dobio je dres na poklon, a po završetku utakmice poručio je da se nada povratku u klub u kojem je ponikao i postao najmlađi strelac u istoriji.

Viola se nije dobro provela u Beogradu. Zvezda je furioznom partijom slavila rezultatom 5:0 u generalnoj proveri pred start nove sezone. Joviću ubedljiv poraz, ipak, nije pokvario utisak.

- Osećaj je zaista divan, krivo mi je što smo se pokazali u ovakvom loše svetlu. Da smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem, razbije. Zvezda je jedan moderan i mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Momci imaju svetlu budućnost i ja im zaista želim puno sreće u Ligi šampiona. Biću njihov verni navijač - poručio je srpski reprezentativac koji je na terenu proveo prvih 45 minuta.

Luka Jović
foto: Starsport©

Usledile su reči koje su sigurno izazvale zadovoljstvo kod navijača Zvezde. - Nadam se povratku na Marakanu jednog dana. Ako budem u situaciji, naravno da ću doći da pogledam neku utakmicu - zaklljučio je Luka.

Podsetimo, Jović je za Zvezdu odigrao 48 mečeva i postigao 13 golova, uz osvojene dve šampionske titule. Sa 16 godina, pet meseci i pet dana najmlađi je strelac u istoriji crveno-belih.

BONUS VIDEO:

00:21

Gužva ispred Marakane

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.