ODZVANJAJU REČI ZVEZDANA TERZIĆA: Oglasio se ubrzo nakon VELIKE POBEDE
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

oduševljen

ODZVANJAJU REČI ZVEZDANA TERZIĆA: Oglasio se ubrzo nakon VELIKE POBEDE

Ima posebnu poruku za navijače

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde se oglasio posle ubedljive pobede svog tima nad Fiorentinom od 5:0.

Posle utakmice, trener Barak Bahar je rekao da on želi još jači i moćniji tim i da teži da budu što bolji iz utakmice do utakmice.

Osim Bahara, oglasio se i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić, koji je rekao da klub ide ka onome što su najavili već ranije.

- Drago mi je što je skoro 40.000 zvezdaša imalo priliku da večeras uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fiorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji smo, ne samo pobedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika. Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da deluje nadmoćno u odnosu na kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji. Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske „Premijum“ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:

00:36

Bakljada na Marakani

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.