UŽAS: Fudbalski trener optužen za drogiranje i silovanje dece (FOTO)
Ilustracija, Foto: Starsport

MONSTRUM

UŽAS: Fudbalski trener optužen za drogiranje i silovanje dece (FOTO)

On je opužen nakon što su na njegovom mobilnom telefonu otkrivene fotografije i video snimci dece, saopštila je policija

Objavljeno:

Trener fudbalskog kluba Tenesi Kamilo Hurtado Kampos optužen je za drogiranje i silovanje najmanje 10 dečaka.

On je opužen nakon što su na njegovom mobilnom telefonu otkrivene fotografije i video snimci dece, saopštila je policija.

Lokalni restoran je 22. juna kontaktirao policiju nakon što je osoblje pronašlo telefon koji je zaboravila mušeterija. Radnici su ga pregledali kako bi pokušali da utvrde vlasnika i pronašli su "nesavesne video snimke i slike dece", navodi se u saopštenju policijske uprave Frenklin.

Kampos je uhapšen sledećeg dana pod optužbom za silovanja deteta i seksualnu eksploataciju maloletnice. Detektivi su od tada pronašli stotine video snimaka i slika na telefonu. Navodi se da je Kampos snimio sebe kako siluje dečake u nesvesti između devet i 17 godina.

Policija je indetifikovala dve žrtve i radi na identifikaciji ostalih. Pošto su deca na snimcima bila bez svesti, možda neće shvatiti da su žrtve, saopštila je policija.

Kampos 20 godina živi u oblasti Frenklin i često je prilazio deci koja su se igrala na školskim igralištima kako bi ih regrutovao za svoj fudbalski tim, zadobio bi njihovo poverenje, a zatim ih pozvao u svoj dom, rekla je policija.

Na suđenju koje je održano danas, Kampos je pušten da se brani sa slobode uz kauciju od 525.000 dolara.

Bonus video:

00:09

Jeziva scena, dvojica muškaraca igraju fudbal na groblju Lešće

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.