DULJAJ RAZGALIO GROBARE: Partizan uskoro DOSTA jači!
Igor Duljaj, Foto: FOTO: FK Partizan

parni valjak

DULJAJ RAZGALIO GROBARE: Partizan uskoro DOSTA jači!

Trener crno-belih Igor Duljaj dao je svoje viđenje susrta sa slovenačkim trećeligašem

Objavljeno: 20:12h

Fudbaleri Partizana u svojoj trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji savladali su Dravu u Ptuju rezultatom 3:0.

Trener crno-belih Igor Duljaj dao je svoje viđenje susrta sa slovenačkim trećeligašem.

- Treba imati u obziru da je ovo bio trećeligaš i zato je rezultat u ovom trenutku bio u drugom planu. Hteo sam da vidim neke momke, da vidim na koga može ozbiljno da se računa, da se vidi razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Pohvale za malog Trifunovića. Ima tu još mnogo, mnogo prostora da se radi. Mi tempiramo formu za neki početak prvenstva, nismo tempirali za ovu utakmicu. Tako da... Ono čuveno "igrači (je)su umorni", ali više u glavama nego u nogama, ali to je sve normalno i biće to sve okej - započeo je trener crno-belih intervju za TV Arena sport.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: FOTO: FK Partizan

Upitan da li je pohvala za Trifunovića znak da ima i onih mladih igrača Partizana koji zaslužuju kritike, odmahnuo je glavom:

- Ne, ne... Sve mlade momke treba trpeti, to su naša deca, iz naše Omladinske škole i naravno da treba da budemo obazrivi. Treba da budemo pažljivi sa njima, jer mi smo ti koji, pored starijih igrača, treba da im budemo najveća podrška.

Potom je usledilo pitanje o tome kakav su utisak ostvili na njega dvostruki strelac Andrija Pavlović, novajlija Frenk Kanute koji je odigrao prvo poluvreme, povratnik Šćekić:

- Videli ste i sami Kanutea... Ja sam ga pitao "sa koliko procenata si igrao?", on kaže da nije još spreman, jer se kasnije priključio. Videli ste kako on to brzo rešava, da ima izuzetno jak udarac, da je dosta aktivan što se utakmice tiče. Šćekić? Ono njegovo, da je borben, da komanduje, da drži ekipu i pravi dobru atmosferu među igračima. Pavlović se vratio posle povrede i naravno da mogu da budem zadovljan, a verovatno i on - rekao je Duljaj.

Na želju novinara da bude tako zadovoljan i u završnici priprema, trener Partizana je dodao:

- Biću još zadovoljniji kada stignu pojačanja, koja treba uskoro da dođu.

Bonus video:

00:53

Osnovna škola Slavko Popović. Fudbalski klub Partizan Darosava

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.