BARAK BAHAR NIJE POŠTEDEO NI NJEGA! Posle Borjana se sprema još jedan VELIKI ODLAZAK
Barak Bahar, Foto: FK Crvena zvezda

gotovo je!

BARAK BAHAR NIJE POŠTEDEO NI NJEGA! Posle Borjana se sprema još jedan VELIKI ODLAZAK

Nije zadovoljio kriterijume Izraelca

Objavljeno: 22:06h

Trener Crvene zvezde Barak Bahar je doneo veliku odluku pred prijateljski meč sa Borcem iz Banja Luke.

On je rešio da precrta dugogodišnjeg prvotimca crveno-belih, Marka Gobeljića, piše "Mozzartsport".

Danas nije bio u protokolu za prijateljsku utakmicu protiv Borca, a pre meča je izraelski stručnjak obavio razgovor sa Gobeljićem u kojem mu je otvoreno rekao da ne računa više na njegove usluge.

Bahar je Gobeljiću rekao da neće putovati na pripremni turnir u Sankt Peterburgu koji se održava od 2. do 12. jula i na kojem će rivali biti domaći Zenit, turski Fenerbahče i azerbejdžanski Nefči.

Marko Gobeljić, levo
Marko Gobeljić, levofoto: FK Crvena zvezda

Iako je igrao u prvom Baharovom meču na klupi Crvene zvezde u test utakmici i čak se upisao i u strelce, Gobeljić nije zadovoljio kriterijume novog stratega crveno-belih.

Gobeljić ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom i sada je na klubu da odredi pod kojim uslovima je slobodan u izboru nove radne sredine.

U Crvenu zvezdu je došao iz kruševačkog Napretka u leto 2017. godine. Uz Borjana i Rodića je bio igrač sa najdužim stažom u timu i učestvovao je u osvajanju svih šest uzastopnih titula prvaka države, kup trofejima i evropskim uspesima. Za klub sa Marakane je u ovih šest godina odigrao 188 utakmica, postigao 11 golova i upisao 25 žutih i šest crvenih kartona.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.