SKOČIO SA TRIBINA I POGINUO: Užas na LEGENDARNOM stadionu! (VIDEO)
Uviđaj na Monumentalu, Foto: ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia

POTRESNE SCENE

SKOČIO SA TRIBINA I POGINUO: Užas na LEGENDARNOM stadionu! (VIDEO)

Stadion je evakuisan u međuvremenu, a lokalni tužilac zatvorio je galeriju Monumentala na 24 sata kako bi se prikupili dokazi koji bi bili od velike pomoći u rasvetljavanju ovog užasnog slučaja

Objavljeno: 09:41h

Velika tragedija dogodila se u Argentini.

Na čuvenom stadionu River Plejta, Monumentalu, dogodilo se samoubistvo.

Naime, jedan navijač argentinskog velikana tokom meča protiv Defense i Hustisije skočio je sa tribina i poginuo na licu mesta.

On je pao sa visine od 15 metara i spasa mu, nažalost, nije bilo.

Ostali navijači Rivera su potom gestikulacijama objasnili zvaničnicima šta se dogodilo, a potom su se kapiten Franko Armani i Ezekijel Unsain dogovorili da se utakmica prekine, igrao se 27. minut, a rezultat je bio 0:0.

- Dok smo stigli do njega već je bilo kasno. Radilo se o čoveku koji je preminuo na licu mesta, pošto je pretrpeo ozbiljne povrede glave. U pitanju je bio pad sa više od 15 metara visine - rekao je direktor hitme pomoći Alberto Krešenti.

Sat vremena nakon prekida meča oglasio se i River.

- Jedan navijač je skočio sa tribine i poginuo na licu mesta. Tribina Sivori Alta, za koju je preminuli gledalac imao godišnju propusnicu, bila je ispunjena 90 odsto kapaciteta. U trenutku pada nije bilo intervencije trećih lica. Ujedno je potvrđeno da nije bilo nasilja na tribinama - saopštio je argentinski gigant iz Buenos Ajresa.

Stadion je evakuisan u međuvremenu, a lokalni tužilac zatvorio je galeriju Monumentala na 24 sata kako bi se prikupili dokazi koji bi bili od velike pomoći u rasvetljavanju ovog užasnog slučaja.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.