VLAHOVIĆ IDE U PREMIJER LIGU? U trampi poznati as koji bi mogao da postane izdajnik (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: Starsport©

ZAPLET

VLAHOVIĆ IDE U PREMIJER LIGU? U trampi poznati as koji bi mogao da postane izdajnik (FOTO)

Bajern odustao od Dušana zbog prevelikog obeštećenja koje zahteva Juventus

Objavljeno:

U petak smo vam prenli informaciju da Dušana Vlahovića razlika od 30.000.000 evra deli od odlaska iz Juventusa u Bajern Minhen.

Ipak, od reprezentativca Srbije ne odustaje ni Čelsi, iako je Beograđanin navodno ranije odbio "plavce" jer neće igrati evropska takmičenja.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: Starsport©

Došlo je do dva preokreta, a prvi je što Bavarci neće da plate traženo obeštaćenje od 80.000.000 do 90.000.000 evra od "stare dame."

Sa druge strane, na Stamford bridžu postoji ideja da u trampu uključi Romelua Lukakua (30) koji je ove sezone na pozajmici u Interu.

1 / 8 Foto: Agostino Gemito/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj posao bi odjeknuo u Italiji jer reprezentivac Belgije oduvek bio veliki rival sa igračima, ali i navijačima bjanko-nera.

Zanimljivo da je Lukaku bio blizu Juvea u leto kada je prvi put otišao u Inter, ali ga je Antonio Konte nagovorio da dođe u grad mode.

Antonio Konte
Antonio Kontefoto: EPA/Roberto Bregani

Delije da milanski velikan neće otkupi Romelua, a ni Čelsi ne računa na njega i zna se da je Belgijanac želi da ostane na Apeninima, ali da li kao izdajnik?

Ostaje pitanje da li će Juventus pristati na ovaj posao i koliko će zahtevati od "plavaca" da doplate kako bi dobili Dušana Vlahovića (23).

Bonus video:

00:20

Vlahović ubacuje pare za humanitarnu pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.