VLAHOVIĆ JE KAO SUAREZ: "Arogantan je i pokvaren, ali.."
Dušan Vlahović, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

ZANIMLJIVO

VLAHOVIĆ JE KAO SUAREZ: "Arogantan je i pokvaren, ali.."

On je poseban osvrt dao na Dušana Vlahovića, sa kojim je zajedno igrao u dresu Fiorentine

Objavljeno: 16:19h

Urugvajski fudbaler Martin Kaseres govorio je o predstojećem polufinalu Lige Evrope u kojem se sastaju Juventus i Sevilja.

Aktueltni igrač LA Galaksija je tokom svoje bogate karijere nastupao i za italijanskog i španskog velikana.

- Pre svega moram da kažem da mi je drago što su vratili Juventusu onih 15 poena. I dalje, smatram da bi trofejem Lige Evrope bila spašena sezona. Nama je izmakao 2014. godine, sada bi moglo to da se vrati. Biće dobra utakmica. Mislim da su bjankoneri bolji od Sevilje, koja je takođe uspela da se oporavi od veoma komplikovane sezone - rekao je Kaseres.

On je poseban osvrt dao na Dušana Vlahovića, sa kojim je zajedno igrao u dresu Fiorentine.

Martin Kaseres
Martin Kaseresfoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

- Igrali smo zajedno u Firenci, pa mogu da vam iz prve ruke kažem da je veoma snažan. Srećan sam što ga vidim u dresu Juventusa, iako je dao manje golova ove sezone nego prošle. Ne dovodi se u pitanje njegov kvalitet. On je jedna od onih devetki koje su pomalo arogantne i pokvarene na meni omiljeni, najbolji mogući način. Dušan ima drugačije karakteristike od Luisa Suareza, ali duhom su isti. Na podijumu je sa najboljim napadačima Serije A, Viktorom Osimenom i Olivijem Žiruom. Mada, Juve ima još mnogo kvalitetnih fudbalera, počev od Anhela di Marije, protiv kojeg sam igrao mnogo puta, čak i sa reprezentacijom. On je pravi šampion.

Prvi duel između Juventusa i Sevilje na programu je u četvrtak sa početkom od 21 čas u Torinu, a revanš je zakazan za sedam dana kasnije u Andaluziji.

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.