PARTIZANOV NAPADAČ ZAVRŠIO SEZONU! Povreda u ZAO ČAS
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

šok!

PARTIZANOV NAPADAČ ZAVRŠIO SEZONU! Povreda u ZAO ČAS

Obnovljena stara povreda

Objavljeno: 13:53h

Loše vesti za Partizan! Mladi napadač crno-belih Samed Baždar neće se vraćati na teren do kraja sezone, tačnije u tri preostala meča plej-ofa Superlige Srbije.

On je zaradio povredu zgloba tokom jednog od treninga crno-belih.

Baždar iz ovog razloga nije bio u protokolu meča sa Novim Pazarom, a neće biti u konkurenciji ni protiv Radničkog 1923, Vojvodine i Voždovca, u kojima će klub iz Humske pokušati da se domogne druge pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona.

Samed Baždar, desno
Samed Baždar, desnofoto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Radi se o povredi skočnog zgloba koju Baždar vuče već duži vremenski period, a koja se sporadično “vraćala” i zadavala probleme mladom igraču. Ovoga puta je napadača zadesila na treningu, tokom jedne od vežbi, pa je posle medicinskog zbrinjavanja procenjeno da igrač neće moći da pomogne timu do kraja takmičenja.

U svakom slučaju problem više za trenera Igora Duljaja, jer Partizan i onako ima suženu rotaciju, a uz to je Baždar i bonus igrač koji je u velikoj meri korišćen u proteklom delu sezone.

U narednom meču, stručni štab takođe ne može da računa na Kristijana Belića koji će suspendovan zbog žutih kartona, te neće takođe konkuristati za nedeljni duel sa Kragujevčanima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.