VRAĆA SE U DOMOVINU? Zvezdina uzdanica za Ligu šampiona ima DRUGE PLANOVE!
Vigo i Bukari, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

au!

VRAĆA SE U DOMOVINU? Zvezdina uzdanica za Ligu šampiona ima DRUGE PLANOVE!

Sanja da se dokaže u Argentini

Objavljeno: 10:53h

Fudbaler Crvene zvezde Aleks Vigo je stigao na "Marakanu" kao veliko pojačanje, ali njegove najveće ambicije nisu vezane za crveno-bele.

Desni bek je otkrio u razgovoru za argentinski "Tyc" da želi da se vrati u River Plejt.

Vigo je zimus stigao u Beograd na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa i trebalo bi da bude deo tima koji će igrati u Ligi šampiona naredne sezone. Ipak, on ima i druge planove.

- Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River – fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub - rekao je Vigo.

Vigo i Milojević
Vigo i Milojevićfoto: Starsport©

Pritisak na "Monumentalu" nije izdržao.

- Morao sam da odem u veliki klub, gde su bili sjajni igrači i odličan trener. Marselu Galjardu sam veoma zahvalan. Od trenutka kada sam došao, pa do odlaska, naučio sam mnogo od njega. Mislim da je moja greška bila ta što sam se divio igračima i treneru, brzo sam psihički pao. Da ne bih izneverio trenrera, koji mi veruje, i saigrače, gledao sam kako da ne pogrešim. Trebalo je više da uživam i igram na drugačiji način. Tamo gde sam stigao malo ko stigne, trebalo je da uživam u radu sa najboljim trenerom koji argentinski fudbal ima - dodaje Vigo.

Tokom perioda u Riveru se naročito zbližio sa nekadašnjim argentinskim reprezentativcem Encom Peresom.

Aleks Vigo
Aleks Vigofoto: FK Crvena zvezda

- Enco Peres je sjajna osoba. Onog dana kada sam morao da napustim River mi je pozlilo, Enco je tada tražio da razgovara sa mnom. Lepo smo pričali, rasplakao me je. Tog razgovora se sećam i dan-danas. On nije bio samo kapiten, bio je više od toga. Nadam se da ću jednoga dana biti u prilici da ponovo delim teren sa njim. Kada je bio u Independijenteu, čuli smo se putem video-poziva, bodrio me je, govorio da nastavim da guram dalje - zaključio je Vigo.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.