POTPUNO LUDILO U BUENOS AJRESU: Opšta MAKLJAŽA na meču Rivera i Boke, sudija podelio SEDAM crvenih kartona! (VIDEO)
Tuča između fudbalera Rivera i Boke, Foto: Luciano Bisbal / Zuma Press / Profimedia

vrela argentinska krv

POTPUNO LUDILO U BUENOS AJRESU: Opšta MAKLJAŽA na meču Rivera i Boke, sudija podelio SEDAM crvenih kartona! (VIDEO)

Meč je obilovao tenzijama, a sve je puklo u samoj završnici kada su se potukli igrači dva tima, pa je sudija morao da podeli čak sedam crvenih kartona

Objavljeno: 03:45h

Fudbaleri River Plejta u najvećem derbiju argentinskog fudbala savladali su Boku Juniors rezultatom 1:0 i tako ostali na čelu tabele.

Ovo je bio 214. ligaški Superklasiko, a domaćin je stigao do 71. trijumfa.

Meč je obilovao tenzijama, a sve je puklo u samoj završnici kada su se potukli igrači dva tima, pa je sudija morao da podeli čak sedam crvenih kartona.

River je od početka imao veću inicijativu, ali sem dobre odbrane Serhija Romera posle slobodnjaka Naća Fernandeza, nismo videli skoro ništa.

Ipak, ako nismo videli dobru igru, jesmo veliki broj faulova i čak sedam žutih kartona u uvodnih 45 minuta.

River je dominirao u nastavku. De la Kruz je u 59. minutu šutirao malo pored gola, a sedam minuta kasnije Pablo Solari pogađa stativu. Tri minuta kasnije konačno je pripretila i Boka, ali je Franko Armani fantastično zaustavio slobodnjak Vija Kana.

Očekivalo se da će se utakmica završiti bez golova, ali je onda rezervista Agustin Sandez nekoliko minuta nakon što je ušao u igru napravio penal, koji je iskoristio Miguel Borha u 93. minutu za vođstvo River Plejta.

A, onda je usledila ogromna tuča na terenu igrača oba tima, pa je sudija Dario Erera pokazao čak sedam crvenih kartona. River je ostao bez Palavesina, Senturija i Gomeza, dok su Boki isključeni Merentijel, Valentini, Fernandez i Figal.

00:48

Tuča navijača u Novom Sadu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.