Današnja deca će se smejati, ali zbog OVIH STVARI su naša detinjstva bila najsrećniji period života! (GIF)
Foto: Printscreen Youtube/The Slow Mo Guys

Sećate li se?

Današnja deca će se smejati, ali zbog OVIH STVARI su naša detinjstva bila najsrećniji period života! (GIF)

Buckasti klinac koji je doneo loptu na terenče ispred zgrade, sa improvizovanim golovima napravljenih od školskih torbi i dukseva, ljuti se jer nije dobio pas kada je bio sam ispred gola, uzima loptu i odlazi kući... Koliko puta vam se to dogodilo?
Objavljeno:

Visina prečke je u većini slučajeva zavisila od toga koliko je golman visok, pošto prave prečke nije bilo :) Kada lopta pređe iznad stative, dešavalo se i da svađa kulminira koškanjem.

Naravno, u mnogim slučajevima događalo se i da niko nema loptu, i da mora da se pribegne vanrednim merama - zvanju onog klinca koga niko ne gotivi, ali svi znaju da ima loptu. On dođe, odigra malo, i ukoliko mu rezultat ne ide na ruku (ili nogu), jednostavno uzme loptu i ode.

Ili, ona standardna: "Mogu li ja da igram sa vama", pita novi klinja iz kraja. "Ne znam, nije moja lopta. Pitaj njega", odgovaraju svi uglas.

Koliko se samo puta dogodilo da vam lopta završi u žbunju, pa da morate da se dobrano izgrebete po nogama i rukama kako biste došli do nje. Ali, vredelo je. Svaki put.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.