VLAHOVIĆ SE JEDVA IŠČUPAO IZ DEKIJEVOG ZAGRLJAJA: Stanković otkrio šta je dugo šaputao napadaču Juventusa! (VIDEO)
Dejan Stanković grli Dušana Vlahovića, Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

ok, mister

VLAHOVIĆ SE JEDVA IŠČUPAO IZ DEKIJEVOG ZAGRLJAJA: Stanković otkrio šta je dugo šaputao napadaču Juventusa! (VIDEO)

Ima godina koliko i moj najstariji sin - rekao je trener Sampdorije

Objavljeno: 07:46h

Filip Kostić je upisao četvrtu asistenciju u poslednjih šest mečeva za Juventus, ali njegovom saigraču u Torinu i u reprezentaciji Srbije nikako da krene.

U istom periodu Dušan Vlahović nije upseo da postigne nijedan gol za "Staru damu", a u pobedi nad Sampdorijom (4:2) u 26. kolu Serije A, nije iskoristio ni penal - pogodio je stativu.

Prvi ga je utešio, odmah posle meča, trener Sampa, Dejan Stanković. Zagrlio je Vlahovića i nešto mu dugo pričao na uvo, a za radoznale novinare je otkrio šta.

- Dušan je sjajan napadač. Prolazi kroz težak period. Pričao sam sa njim kao otac sa sinom. Štaviše, ima godina koliko i moj najstariji. Ne sme da odustane, vrhunski je napadač. U ovim godinama karijere mogu da prolete i mora da se drži na vrhunskom nivou. Pronaći će kontinuitet, probiće led - poručio je Deki pred kamerama DAZN televizije.

Inače, sam Stanković ima mnogo većih problema jer je sve izvesnije da će njegova Sampdorija ispasti iz lige, a bio je nezadovoljan lošim sudijskim odlukama koje su doprinele porazu u Torinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.