Lalatović je poslao prejaku poruku i igračima i Srbiji posle izbora za selektora mlade reprezentacije!
Foto: Saša Pavlić Koky

REPREZENTACIJA JE SVETINJA

Lalatović je poslao prejaku poruku i igračima i Srbiji posle izbora za selektora mlade reprezentacije!

Novi selektor mlade reprezentacije je istakao da će od igrača tražiti 120% mogućnosti i da je cilj plasman u polufinale Evropskog prvenstva
Objavljeno: 13:37h
foto: Dado Đilas

Lalatović je rekao da veruje da može da postigne obaveze u svom klubu i sa reprezentacijom.

- Imaću mnogo više obaveza, zahvalan sam vlasniku Čukarčkog i Savezu što su mi izašli u susret. Neće biti problema, imam ljude u klubu kojima verujem i biće sve u redu i kada ne budem tamo. Pratiću formu igrača, predstojeće utakmice poslužiće nam za upoznavanje. Oberučke sam prihvatio velike obaveze i daću sve od sebe da igrači budu zadovoljni mojim radom. Oni su sjajni momci, a moraš da budeš i dobar psihlog, da se ekipa psihički podigne - naveo je on.

foto: Saša Pavlić Koky

- Pritsak je veliki za mene svakoga dana, ali mogu da se nosim s tim. Apsolutno ne bih prihvatio posao da ne verujem u igrače. Znam da ću biti krivac ako ne bude rezultata. Ova reprezentacija nema razloga nikoga da se plaši, nadam se da ćemo uz dobru atmosferu i dobar rad postići sve što se od nas očekuje - dodao je Lalatović.

Upitan o svom temperamentu, povodom suspenzija koje je dobijao od Saveza zbog nedoličnog ponašanja i da li bi to moglo da utiče na ekipu na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, Lalatović je rekao da ima "pobednički temeprament".

foto: Beta/Branislav Božić

- Moj temperament je pobednički. Želim da pobedim, a do sada sam kažnjavan zbog nekih komentara. Tamo neću imati šta da komentarišem. Moj temperament je pobednički, a to će se videti na Evropskom prvenstvu - naveo je on.

Selektor je dodao da će u državni tim pozivati one koji nisu standardni u svojim klubovima, samo ako budu mogli da pomognu i da neće mnogo menjati u timu posle dobrih rezultata Tomislava Sivića. Lalatović je rekao da je tek u sredu saznao za odluku Saveza i da će u narednih nekoliko dana odlučiti ko će mu pomagati u strućnom štabu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.