Lalatović je poslao prejaku poruku i igračima i Srbiji posle izbora za selektora mlade reprezentacije!
Foto: Saša Pavlić Koky

REPREZENTACIJA JE SVETINJA

Lalatović je poslao prejaku poruku i igračima i Srbiji posle izbora za selektora mlade reprezentacije!

Novi selektor mlade reprezentacije je istakao da će od igrača tražiti 120% mogućnosti i da je cilj plasman u polufinale Evropskog prvenstva
Objavljeno: 13:37h

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Nenad Lalatović rekao je da je cilj ekipe da prođe drugu fazu i plasira se u polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj u junu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Velika mi je čast i još veća obaveza što sam izabran za selektora. To su sjajni momci koji zaslužuju da igraju na Evropskom prvenstvu. Cilj je da prođemo grupu i plasiramo se u polufinale. Neće biti lako pošto igramo u jakoj grupi. Poštovaćemo protivnike, ali će i oni morati nas da poštuju. Ekipa ima veliki potencijal, želimo da napravimo dobar rezultat i obradujemo narod - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Beogradu.

foto: Fonet

Fudbalski savez Srbije je imenovao Lalatovića za novog selektora mlade reprezentacije, na čijoj je klupi zamenio Tomislava Sivića, koji je predvodio ekipu u kvalifikacijama. Trener Čukaričkog je potpisao jednogodišnji ugovor sa Savezom.

- Od igrača ću tražiti da daju 120 odsto mogućnosti, da im reprezentacija bude svetinja i da se za nju bore kao kada su igrali u srpskim klubovima pre nego što su pronašli inostrane angažmane. To će biti moj prvi zadatak - naveo je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.