HRVAT POSTAVIO ULTIMATUM RADONJIĆU I OPET GA JAVNO PROZVAO: Fudbal nije samo dribling!
Ivan Jurić/Nemanja Radonjić, Foto: EPA/Elisabetta Baracchi, LaPresse / ddp USA / Profimedia

ovo boli

HRVAT POSTAVIO ULTIMATUM RADONJIĆU I OPET GA JAVNO PROZVAO: Fudbal nije samo dribling!

Kada izgubite derbi zbog nepažnje, trener može i da bude u redu sa tim, ali nekada vaš tim ne prihvati takve situacije - kazao je Jurić

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić je u prethodnom kolu ušao u sukob sa trenerom Ivanom Jurićem i činilo se da su mu dani u Torinu, bar što se tiče igranja, odbrojani.

Međutim, izgleda da će dobiti novu šansu da izađe iz nemilosti hrvatskog stručnjaka. U međuvremenu, dobio je upozorenje od Jurića.

- Često imamo probleme sa fudbalerima, posebno ako su mladi... To se već dešavalo u prošlosti i to se danas dešava i Radonjiću. Ima uspona i padova, a ono što se neki dan desilo je njegova najniža tačka. Ima još tri meseca pred sobom i nadam se da će ih iskoristiti. Kada izgubite derbi zbog nepažnje, trener može i da bude u redu sa tim, ali nekada vaš tim ne prihvati takve situacije - kazao je Jurić i tako "prebacio lopticu" u Radonjićevo dvorište, označivši da bi najveći problem mogao da ima sa saigračima.

Nemanja Radonjić, Ivan Jurić
foto: FerrariFabio / LaPresse / Profimedia

- Fudbal nije samo dribling, nego ima još hiljadu drugih situacija. Prethodni meč smo pogrešili i to je šteta, posebno jer smo minut pre toga pogodili prečku i igrali dobru. Ako se resetuje i počne da igra, mora da shvati važnost ove situacije.

Podsetimo, Jurić je Radonjića uveo u igru u 60. minutu gradskog derbija sa Juventusom (2:4), pa zamenio samo 14 minuta kasnije jer je bio nezadovoljan angažovanjem Srbina tokom kornera iz kog je "Stara dama" dala gol za 3:2.

Snimak je potvrdio ozbiljan propust bivšeg igrača Zvezde, mada krivica definitivno nije samo njegova, kao što Jurić tvrdi.

Kritike je uputio i na konferenciji za medije posle meča, a Radonjić je odgovorio porukom na svom Instagram nalogu.

Nemanja Radonjić je istigao u Torino na pozajmicu iz Marseja i nastupio je na 23 utakmice i na njima upisao četiri gola i dve asistencije. Iako to navodno nisu želeli, aktivirala se klauzula pa su ga "Bikovi" otkupili. Da li će ostati njihov član posle leta, ostaje da vidimo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.