STANKOVIĆ MU OVO NIJE OPROSTIO: Deki napravio RADIKALAN potez, ali nije hteo da se pravda! (VIDEO)
Dejan Stanković, Foto: Printscreen/YouTube/U.C.Sampdoria

ne može tako

STANKOVIĆ MU OVO NIJE OPROSTIO: Deki napravio RADIKALAN potez, ali nije hteo da se pravda! (VIDEO)

Što pravite kontroverzu od toga, to je treće ili četvrto isto pitanje... - iznervirao se Mister

Objavljeno:

Sampdorija je još jednom razočarala svoje navijače jer nije uspela da pobedi Salernitanu (0:0) i pojača nadu da će opstati u Seriji A.

Dejan Stanković je imao velikih kadrovskih problema, pa i smanjen broj opcija na klupi, ali se ipak odlučio na jedan drastičan potez. Naime, već u prvom poluvremenu, konkretno u 35. minutu iz igre je izveo Abdelahamida Sabirija.

Marokanac na pozajmici iz Fjorentine nije bio povređen već je prosto razočarao bivšeg trenera Crvene zvezde koji je odlučio da ga zameni, ali i promeni formaciju.

Ipak, novinari su želeli da Deki poijasni svoj potez, što mu se nije dopalo.

- Mogao sam da napravim tri izmene, ali nisam... Nije mi se dopalo, promenio sam stvari kako ne bismo upali u probleme. Bila je reakcija na poluvremenu, ali izostanci igrača su nas koštali. Ne bih da to bude izgovor, ali tako je kako je. Sabiri je deo tima koji ima 25 fudbalera. Zašto ne pričamo o Vinksu i Rinkonu koji su ostavili dušu na terenu? Zanoliju ili Amioneu? Što pravite kontroverzu od toga, to je treće ili četvrto isto pitanje... - iznervirao se Stanković objašnjavajući zašto je zamenio fudbalera koga je izviždao ceo stadion.

Prethodno je Stanković indirektno objasnio šta je zamerio Sabiriju.

- Bio sam razočaran stavom pojedinaca u prvom poluvremenu. Ne smete da podbacite u tome. Možete da pogrešite dodavanje, start ili šansu. Ali, morate da budete na nivou u pogledu svog stava. Nemamo taj luksuz.

Sampdorija sledeće nedelje igra protiv Juventusa, pa ima meč sa Veronom pred reprezentativnu pauzu. Vremena je sve manje pošto su zakucani za dno tabele sa 12 bodova, a prvi "bezbedni" tim je Specija sa devet više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.