BUKTI SUKOB HRVATSKOG TRENERA I SRPSKOG FUDBALERA - JURIĆ: Uopšte ne poštuje ovaj sport! RADONJIĆ: Bog sve vidi!
Ivan Jurić i Nemanja Radonjić, Foto: FerrariFabio / LaPresse / Profimedia

ne razumeju se

BUKTI SUKOB HRVATSKOG TRENERA I SRPSKOG FUDBALERA - JURIĆ: Uopšte ne poštuje ovaj sport! RADONJIĆ: Bog sve vidi!

Hrvatski stručnjak je kritikovao Srbina uoči derbija, a sada kao da se još više uverio da Radonjić ne ispunjava njegove zahteve, indirektno ga je okrivio za pomenuti gol, a brz povratak na klupu je očigledno bio ekspresna kazna

Objavljeno:

Nemanja Radonjić je doživeo najveće poniženje u karijeri kada ga je trener Torina izveo iz igre posle samo 14 minuta u gradskom derbiju sa Juventusom.

"Bikovi" su na kraju kao gosti poraženi 2:4, a Ivan Jurić je uveo reprezentativca Srbije u igru u 60. minutu pri rezultatu 2:2, da bi sve iznenadio vrativši ga na klupu već u 74. minutu. Tri minuta ranije je Juve došao do preokreta.

Radonjiću je ova uvreda teško pala, pa je došlo do burne razmene mišljenja.

Hrvatski stručnjak je kritikovao Srbina uoči derbija, a sada kao da se još više uverio da Radonjić ne ispunjava njegove zahteve, indirektno ga je okrivio za pomenuti gol, a brz povratak na klupu je očigledno bio ekspresna kazna.

- Bilo je sve veoma očigledno. U prvom poluvremenu smo dominirali, a u drugom je sve bilo teže i poremetila su nas dva gola. Jedino je ispravno da se meč tako završio, nismo poštovali dogovor i zato smo izgubili - počeo je Ivan Jurić.

- Teško mi je da razumem ove stvari, po mom mišljenju - uopšte ne poštuje ovaj sport. Postoje stvari koje moraš da radiš, a ti uđeš i radiš suprotno - znači nisi u utakmici. Taj momak ima talenat, ali za šest meseci zajedničkog rada nisam mogao da ga pretvorim u fudbalera. Kod kornera moraš da budeš obazriv i prisutan. Može to da se završi i dobro i loše, ali moraš da budeš tu. Nekada se izvučeš zbog toga, ali danas smo mi platili - rekao je besni Hrvat koji je poznat po tome da ne trpi bilo kakve "gluposti" svoji igrača.

Krilni napadač "Orlova" je odgovorio na svom Instagram nalogu.

- Veruj u sebe, čak i onda kada niko drugi ne veruje. Bog sve vidi - napisao je Radonjić u storiju.

Nemanja Radonjić
foto: Printscreen/Instagram/stories/n.radonjic7

Nemanja Radonjić je inače na pozajmici iz Marseja u Torinu i pitanje je da li će posle ovoga više igrati za "Bikove". Ove sezone je nastupio na 23 utakmice i na njima je zabeležio četiri gola i dve asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.