Postoji li veći Delija od OVOG čoveka? (FOTO)
Foto: fkcrvenazvezda.rs

90 godina ljubavi

Postoji li veći Delija od OVOG čoveka? (FOTO)

Nekadašnji golman Zvezde bio je vidno uzbuđen i radostan zbog proslave
Objavljeno:

U ime kluba, Mališi Petroviću je rođendan čestitao predsednik Svetozar Mijailović.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što mogu da čestitam 90. rođendan čoveku koji je toliko doneo Crvenoj zvezdi. Čoveku koji je član prve Zvezdine generacije, koji je osvojio prvu šampionsku titulu u ovoj državi sa Crvenom zvezdom. Mališa, hvala - rekao je Mijailović.

foto: fkcrvenazvezda.rs

Branislav Jocić, istoričar sporta, govorio je i o Mališi izneo brojne podatke o tome gde je sve bio, kako je počeo svoju karijeru.

- Mališa je učestvovao u osvajanju prve titule sa Zvezdom još dok je bio veoma mlad. Imao je 18 godina, i praktično je učestvovao i na osnivačkoj Skupštini kluba, a potom i bio na Zvezdinom golu. Sa te strane, on je kao jedini živi član te generacije veoma značajan svedok vremena nastajanja Crvene zvezde.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao je da bi bilo idealno da Mališa Petrović lično unese šampionski pehar iz 1946. godine u Zvezdin muzej kao zvanični pehar.

Na kraju svečanosti, servirana je i rođendanska torta, a Svetozar Mijailović je Mališi Petroviću poklonio uramljeni dres sa brojem 90.

BONUS VIDEO - Kad DUGO GREJEŠ KLUPU za rezerve, onda nije čudo ŠTO POBRLJAVIŠ!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.