Postoji li veći Delija od OVOG čoveka? (FOTO)
Foto: fkcrvenazvezda.rs

90 godina ljubavi

Postoji li veći Delija od OVOG čoveka? (FOTO)

Nekadašnji golman Zvezde bio je vidno uzbuđen i radostan zbog proslave
Objavljeno:

Mališa Petrović, nekadašnji golman Crvene zvezde i jedini živi pripadnik prve Zvezdine generacije, danas je proslavio 90. rođendan.

Ovim povodom, na stadionu „Rajko Mitić“ Mališi Petroviću je pripremljena mala proslava kojoj su prisustvovale mnoge legende kluba: Dragan Džajić, Jovan Kule Aćimović, Vladica Popović i mnogi drugi veterani. Kao predstavnici kluba, na proslavi su bili predsednik Svetozr Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i poslovni direktor Stefan Pantović.

Nekadašnji golman Zvezde bio je vidno uzbuđen i radostan zbog proslave.

- Ovo se nikada ne zaboravlja, i ovo je rođendan koji ću posebno pamtiti. Za 90. rođendan želim da se konačno titula koju je Zvezda osvojila 1946. godine i ozvaniči. To bi mi bio najdraži poklon. Čujem da se priča kako su to bile kvalifikacije, ali to nisu bile kvalifikacije. Tek na polusezoni je odlučeno da će se na osnovu rezultata republičkih prvenstava formirati savezna liga. Kad je takmičenje počelo, to je bio pravi šampionat - objasnio je Mališa, i nastavio:

foto: fkcrvenazvezda.rs

- Ne zaboravljam pažnju i ljubav koju mi je pružila Crvena zvezda. Gde god da sam išao, odlazio sam kao član i predstavnik Zvezde, to nikada nisam krio. Zvezda je emocija, i dan danas negujem tu emociju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.