SVI SMO ŽIVELI U ZABLUDI! Zvezdino novo pojačanje otkrilo tajnu koja interesuje svakog Deliju! (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

Ni Boakje, ni Boaće

SVI SMO ŽIVELI U ZABLUDI! Zvezdino novo pojačanje otkrilo tajnu koja interesuje svakog Deliju! (VIDEO)

Pravila Vuka Karadžića ne važe u ovom slučaju... :)
Objavljeno: 18:15h

- Tejgo mi je rekao da je Večiti derbi kao rat. Oduvek sam voleo da dajem golove u derbijima i važnim utakmicama i zbog toga me je zanimalo ko je bolji od ta dva kluba - istakao je Boaći.

KAPITEN SE VRATIO! Milijaš ponovo na Marakani, a ovim gestom je već oduševio Delije! (FOTO)

Kazao je da je ragovarao sa sunarodnikom Abrahamom Frimpongom, koji je ranije tokom januarskog prelaznog roka došao u Zvezdu.

- Rekao mi je da su ljudi u Srbiji veoma dobri, što sam i sam video dok sam bio u Beogradu, a da je Zvezda najbolji klub u zemlji - kazao je Boaći i dodao da je pre dolaska u Zvezdu razgovarao i sa Li Adijem i Haminu Dramanijem, koji su takodje nastupali za crveno-bele.

Upitan za poziciju na terenu koja mu najviše odgovara, Boaći je rekao da uglavnom igra kao centralni napadač, ali da može i po krilima, u zavisnosti šta bude želeo trener i kakva je formacija.

On je rekao da je spreman da se odmah stavi na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću i da je u takmičarskom ritmu.

JAVNA KUĆA NAMEŠTANJA! Zvezda i Partizan se nalaze na mestu gde se mečevi ŠTELUJU kao ludi! (VIDEO)

Boaći je pre nekoliko godina važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Italiji, u koju je došao sa 15 godina. Bio je u brojnim klubovima, uključujući Juventus.

Po njegovim rečima, svaki fudbaler ima uspone i padove tokom karijere i nada se da će imati uspešan period u Crvenoj zvezdi.

A, ono što će zanimati svakog Deliju je: Kako se izgovara njegovo prezime? Mi smo ga do sada pisali Boakje, neki drugi srpski mediji Boaće, ali je naposletku ipak otkriveno da se njegovo ime pravilno izgovara Boaći!

BONUS VIDEO: E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.