SVI SMO ŽIVELI U ZABLUDI! Zvezdino novo pojačanje otkrilo tajnu koja interesuje svakog Deliju! (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

Ni Boakje, ni Boaće

SVI SMO ŽIVELI U ZABLUDI! Zvezdino novo pojačanje otkrilo tajnu koja interesuje svakog Deliju! (VIDEO)

Pravila Vuka Karadžića ne važe u ovom slučaju... :)
Objavljeno: 18:15h

Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da je veoma srećan što je došao u srpski klub, posebno zbog navijača o kojima zna mnogo i da se najviše raduje "večitom" derbiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zvezda je klub koji je bio šampion Evrope, koji ima fantastične navijače i veoma sam srećan što sam došao. Navijači su strašni i mislim da je to dobro, da nam pomažu da pobeđujemo. Napadač sam i došao sam da postižem golove i rešavam utakmice - rekao je Boaći novinarima u Pafosu, na Kipru.

On će narednih godinu i po dana igrati na pozajmici iz italijanske Latine, posle čega će Zvezda imati pravo da otkupi njegov ugovor.

- Očekujem da ću postizati golove i pobedjivati u novom klubu, a verujem da će svi posle prvih šest meseci biti zadovoljan mojim učinkom u klubu. Verujem da ću dati puno golova - kazao je ovaj 24-godišnji napadač iz Gane.

Boaći je naveo da odavno zna za Zvezdu, posebno zbog navijača i ekipe koja je 1991. godine bila šampion Evrope, s obzirom na to da, kako je rekao, mnogo prati fudbal.

Posebno interesovanje je pokazao za Večiti derbi protiv Partizana, o kom mu je pričao sunarodnik i prijatelj Prins Tejgo, koji je nastupao za crno-bele.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.