ALBANAC MOGAO DA IZBACI BARSELONU IZ LIGE ŠAMPIONA: Njegov potez razbesneo je saigrače i Inzagija! (VIDEO)
Simone Inzagi, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

zašto to?

ALBANAC MOGAO DA IZBACI BARSELONU IZ LIGE ŠAMPIONA: Njegov potez razbesneo je saigrače i Inzagija! (VIDEO)

Inter je uspeo da ostane neporažen, ali mogao je lako da dođe i do pobede pošto je dva puta vodio i imao kolosalnu priliku u samoj završnici

Objavljeno:

Barselona i Inter su odigrali verovatno najuzbudljiviji meč dosadašnjeg toka grupne faze Lige šampiona. Na kraju šest golova i podela bodova - 3:3.

Inter je uspeo da ostane neporažen, ali mogao je lako da dođe i do pobede pošto je dva puta vodio.

Barsa se dva puta volšebno spasila preko Roberta Levandovskog (drugi gol za 3:3 u 92. minutu), ali je na kraju Albanac Kristjan Aslani mogao da je dokrajči.

Kada su u sudijskoj nadoknadi na 3:3 svi igrači Barse krenuli u napad, ostavili su previše prostora ofanzivnim igračima Intera za kontre, a jedna takva donela je i ogromnu šansu klubu iz Milana da zabeleži pobedu i tako i matematički izbaci Barsu iz trke za dalji plasman.

Detalj sa duela Barselona - Inter (3:3)
Detalj sa duela Barselona - Inter (3:3)foto: EPA/Enric Fontcuberta

Lautaro Martines je povukao kontru i maestralno odigrao pas za Kristijana Aslanija, a reprezentativac Albanije je mogao da bira šta će da uradi, da pogodi gol iz neposredne blizine, ili da asistira Henrihu Mhitarjanu na drugoj stativi koji bi onda imao lak zadatak.

Međutim, Albanac je prvim kontaktom pomerio loptu u stranu i smanjio sam sebi ugao, a onda šutirao loše i pogodio Ter Štegena, mada se i nemački golman dobro postavio i ovom odbranom spasao Barsi minimalne šanse da se domogne nokaut faze.

Za to će joj biti potrebno da Viktorija Plzenj otkine bodove Interu u Milanu u sledećem kolu, kao i da Barselona do kraja zabeleži obe pobede protiv Bajerna i Viktorije, što deluje kao vrlo teška misija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.